Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

4 x Máxima in herfsttinten

Het kleurenpalet van koningin Máxima verandert steeds. We weten dat haar favoriete kleur groen is, maar zo in het najaar verschijnt ze steeds meer in de kleuren van de herfst: prachtige bruintinten, okergeel en bordeaux. Daar hebben we een lijstje van gemaakt. 1. Eén kleur Tijdens een bezoek aan ...

4 x Máxima in herfsttinten

Het kleurenpalet van koningin Máxima verandert steeds. We weten dat haar favoriete kleur groen is, maar zo in het najaar verschijnt ze steeds meer in de kleuren van de herfst: prachtige bruintinten, okergeel en bordeaux.

Daar hebben we een lijstje van gemaakt.

1. Eén kleur

Tijdens een bezoek aan het Leids Universitair Medisch Centrum koos de koningin voor een look in het bruin. Zowel de jas als haar rok hebben exact dezelfde tint. Het is een ontwerp van Natan.

2. Ruitje

Toen de koningin afgelopen week haar werk - na gezondheidsklachten - weer oppakte verscheen ze in een prachtige outfit met een ruitje, de trend dit najaar. Maxima droeg een nieuwe top en pantalon van Natan. Beiden komen uit de wintercollectie.

3. Okergeel

Toen de koningin met haar man een werkbezoek bracht aan de Duitse deelstaten Rijnland-Palts en Saarland koos ze ook voor een outfit met daarin de kleuren van de herfst verwerkt. Het gaat om een nieuwe japon met een lijfje van grijze wol en een rok van okergeel kant. Ook deze outfit komt uit de koker van het Belgische Natan. 

4. Beetje van alles

Vorige maand was koningin Máxima aanwezig bij de jubileumviering van het veertigjarige bestaan van het Verbond van Verzekeraars in Den Haag. Daar droeg ze een outfit waar zo'n beetje alle trends in verwerkt waren: ruitjes, bordeaux, rood en okergeel. Het gaat om een geruite midi-rok met potloodplooien en een zijden crêpe blouse van Natan.

 Bron: Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in