Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

4 x Máxima in een broek(pak)

Verschillende royals 'kijken af' bij onze koningin als het over de kledingkeuze gaat. Logisch ook, want eerlijk is eerlijk Máxima staat ook echt alles. Meestal zien we haar in een prachtige japon, maar de broek(pak) blijkt toch ook een favoriet. 1. Zwart-wit Toen Máxima aanwezig was bij de openin...

4 x Máxima in een broek(pak)

Verschillende royals 'kijken af' bij onze koningin als het over de kledingkeuze gaat. Logisch ook, want eerlijk is eerlijk Máxima staat ook echt alles. Meestal zien we haar in een prachtige japon, maar de broek(pak) blijkt toch ook een favoriet.

1. Zwart-wit

Toen Máxima aanwezig was bij de opening van een nieuw seizoen van het Koninklijk Concertgebouworkest koos ze voor een jumpsuit in zwart-wit met een blote hals van Rouland Mouret. Prachtig!

2. Lekker stoer

Een paar maanden geleden bracht de koningin een bezoek aan een basketbaltraining. En ja, dan ga je niet op chique, maar kies je voor iets makkelijks en stoers: een donkerblauw broekpak van Natan. 

3. Kleurrijk

Ook tijdens een 'statig' bezoek weet de koningin het broekpak een chique uitstraling te geven. Toen het presidentieel paar van Singapore een hapje kwam eten droeg Máxima een jumpsuit van Etro.