Verschillende royals 'kijken af' bij onze koningin als het over de kledingkeuze gaat. Logisch ook, want eerlijk is eerlijk Máxima staat ook echt alles. Meestal zien we haar in een prachtige japon, maar de broek(pak) blijkt toch ook een favoriet.

1. Zwart-wit

Toen Máxima aanwezig was bij de opening van een nieuw seizoen van het Koninklijk Concertgebouworkest koos ze voor een jumpsuit in zwart-wit met een blote hals van Rouland Mouret. Prachtig!

More content below the advertising

2. Lekker stoer

Een paar maanden geleden bracht de koningin een bezoek aan een basketbaltraining. En ja, dan ga je niet op chique, maar kies je voor iets makkelijks en stoers: een donkerblauw broekpak van Natan. 

3. Kleurrijk

Ook tijdens een 'statig' bezoek weet de koningin het broekpak een chique uitstraling te geven. Toen het presidentieel paar van Singapore een hapje kwam eten droeg Máxima een jumpsuit van Etro.

4. Opvallen

Bij de openingsvoorstelling van het 70e Holland Festival in de Gashouder van de Westergasfabriek in Amsterdam droeg de koningin een jumpsuit die nogal indruk maakte. Het gaat om een broekpak van Roksanda met een roze en blauwe grote opvallende 'slab'.

Bron: Blauw Bloed/Modekoninginmaxima Beeld: ANP/Getty

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in