Verschillende royals 'kijken af' bij onze koningin als het over de kledingkeuze gaat. Logisch ook, want eerlijk is eerlijk Máxima staat ook echt alles. Meestal zien we haar in een prachtige japon, maar de broek(pak) blijkt toch ook een favoriet.

1. Zwart-wit

Toen Máxima aanwezig was bij de opening van een nieuw seizoen van het Koninklijk Concertgebouworkest koos ze voor een jumpsuit in zwart-wit met een blote hals van Rouland Mouret. Prachtig!

Article continues after the ad

2. Lekker stoer

Een paar maanden geleden bracht de koningin een bezoek aan een basketbaltraining. En ja, dan ga je niet op chique, maar kies je voor iets makkelijks en stoers: een donkerblauw broekpak van Natan. 

3. Kleurrijk

Ook tijdens een 'statig' bezoek weet de koningin het broekpak een chique uitstraling te geven. Toen het presidentieel paar van Singapore een hapje kwam eten droeg Máxima een jumpsuit van Etro.

4. Opvallen

Bij de openingsvoorstelling van het 70e Holland Festival in de Gashouder van de Westergasfabriek in Amsterdam droeg de koningin een jumpsuit die nogal indruk maakte. Het gaat om een broekpak van Roksanda met een roze en blauwe grote opvallende 'slab'.

Bron: Blauw Bloed/Modekoninginmaxima Beeld: ANP/Getty

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in