Het is op dit moment dé trend voor het interieur: fluweel. En dan met name de kleuren oker, groen en roze. Maar ook qua kleding past de stof helemaal bij dit najaar. En onze koningin laat zien hoe je hem draagt.

1. Twee vliegen in één klap

Tijdens het staatsbezoek van België aan Nederland droeg de koningin twee modetrends in één outfit: ruit en fluweel. Koningin Máxima koos voor een geruite rok met fluwelen top van Natan in bordeauxrood.

Article continues after the ad

2. Van Griekse makelij

Maar ook tijdens het bezoek van de president van Kaapverdië koos de koningin voor de trend van dit najaar. En wel voor een nieuwe, bordeauxrode jurk van het Griekse modelabel Zeus + Dione. Klaar voor de kerst zeggen wij!

3. Fluweeltje

Ook toen de koningin bezoek kreeg van de Argentijnse president hees zij zich in een fluweeltje. En wel een nieuwe japon met een fluwelen bovenzijde. Met daarbij zwart fluwelen pumps van Gianvito Rossi. Zo was de look helemaal compleet. 

4. Met een strik erom

Toen Máxima in Doorn de startbijeenkomst bijwoonde van het Oranje Fonds-programma Meer Kansen voor Jongeren koos ze ook voor een prachtige fluwelen blazer van Natan.

Bron: Blauw Bloed/Modekoninginmaxima  Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in