Het is op dit moment dé trend voor het interieur: fluweel. En dan met name de kleuren oker, groen en roze. Maar ook qua kleding past de stof helemaal bij dit najaar. En onze koningin laat zien hoe je hem draagt.

1. Twee vliegen in één klap

Tijdens het staatsbezoek van België aan Nederland droeg de koningin twee modetrends in één outfit: ruit en fluweel. Koningin Máxima koos voor een geruite rok met fluwelen top van Natan in bordeauxrood.

More content below the advertising

2. Van Griekse makelij

Maar ook tijdens het bezoek van de president van Kaapverdië koos de koningin voor de trend van dit najaar. En wel voor een nieuwe, bordeauxrode jurk van het Griekse modelabel Zeus + Dione. Klaar voor de kerst zeggen wij!

3. Fluweeltje

Ook toen de koningin bezoek kreeg van de Argentijnse president hees zij zich in een fluweeltje. En wel een nieuwe japon met een fluwelen bovenzijde. Met daarbij zwart fluwelen pumps van Gianvito Rossi. Zo was de look helemaal compleet. 

4. Met een strik erom

Toen Máxima in Doorn de startbijeenkomst bijwoonde van het Oranje Fonds-programma Meer Kansen voor Jongeren koos ze ook voor een prachtige fluwelen blazer van Natan.

Bron: Blauw Bloed/Modekoninginmaxima  Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Erwin Olaf is verantwoordelijk voor de prachtige portretserie die vorig jaar geschoten werd van Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en Amalia, Ariane en Alexia, spreekt openhartig over de samenwerking met de koninklijke familie.

Begin 2018 werd Olaf gevraagd om de Oranjes op de gevoelige plaat vast te leggen voor hun kerstkaart én een portretserie.

More content below the advertising

"Ik ben trots op het koningshuis, omdat het een verbindend element is, binnen een af en toe zeer verdeelde democratie", aldus de fotokunstenaar.

Een sessie in het Paleis op de Dam had "iets magisch. Het overkomt je maar een paar keer in je carrière als fotograaf dat alles op zijn plek lijkt te vallen: de techniek, het licht, het poseren, de composities, maar ook de sfeer."

Verder laat de talentvolle fotograaf weinig los. Veel meer dan dat het "leuk" was om met de Oranjes te werken, verklapt hij niet.

Olaf toont ,behalve veel eerder werk, een klein aantal foto's die hij in opdracht maakte waaronder de spraakmakende recente platen van koning Willem-Alexander en zijn gezin. 

Meer werk van Erwin Olaf zien? Zijn dubbeltentoonstelling in het Gemeentemuseum en het Fotomuseum in Den Haag is vanaf vandaag geopend. In Nouveau van deze maand lees je alvast een groot portret van de fotograaf. 

Nu in de winkel!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Koningin Máxima was voor de Verenigde Naties in Jordanië. Qua outfits was het weer prachtig, verschillende trends kwamen voorbij. 

Vooral de flared pants is bij ons favoriet. Welke look vinden jullie goed gekozen?

More content below the advertising

1. Wijde pijp

Wij vinden de bruine look van Natan een heel mooie. De koningin combineerde, toen ze onder meer twee vrouwelijke ondernemers in Al Hana Boutique bezocht, een prachtige flared pants (trend op dit moment) met bijpassende mantel.

2. Prachtige avondjurk

Máxima pakt vaak flink uit als het om een avondjurk gaat. Zo ook op de tweede dag van haar bezoek. Ze koos voor een ingekorte avondjurk van Giambattista Valli. De jurk was nog te koop, maar nu uitverkocht. De rest van de collectie vind je hier.

3. De coltrui

De koningin hield haar nek gesloten met een chique coltrui van Max Mara. De trui met col staat niet iedereen, maar eerlijk is eerlijk Maxima komt ermee weg.

 

 

Bron: Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in