Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royal-approved hotels: wel even sparen

Nog op zoek naar een vakantieplek? Je zou je geluk kunnen beproeven in deze door royals goedgekeurde hotels. Maar daarvoor moet je doorgaans wel diep in de buidel tasten. Op zich is het logisch: als je een letterlijk paleis gewend bent, stel je hoge eisen aan je hotelkamer. Dus verblijven de roya...

Royal-approved hotels: wel even sparen

Nog op zoek naar een vakantieplek? Je zou je geluk kunnen beproeven in deze door royals goedgekeurde hotels. Maar daarvoor moet je doorgaans wel diep in de buidel tasten.

Op zich is het logisch: als je een letterlijk paleis gewend bent, stel je hoge eisen aan je hotelkamer. Dus verblijven de royals (in dit geval de Britse) in de mooiste hotels op aarde. Wat natuurlijk prima inspiratiemateriaal oplevert voor een zonvakantie of stedentrip, mochten wij de loterij winnen.

Londen: The Goring Hotel

De plek waar Kate Middleton en bruidsmeisjes sliepen voorafgaand aan de royal wedding. Zij deed dat in de Royal Suite natuurlijk, die de hele bovenste verdieping van het hotel beslaat en een eigen butler heeft. Maar een normale kamer in het hotel in de wijk Belgravia (à zo'n 550 euro per nacht) is ook fantastisch.