Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win: Overnachting in 5-sterren hotel De Jonker in Amsterdam

Genieten van Amsterdam en dan heerlijk overnachten in vijfsterrenhotel De Jonker. Wie wil dat niet! Hotel De Jonker is een gloednieuw hotel, pal tegenover Artis, en de beste keuze wanneer je Amsterdam wilt ontdekken als een local. Het is gevestigd in een oude slagerij in het centrum van Amsterdam...

Win: Overnachting in 5-sterren hotel De Jonker in Amsterdam

Genieten van Amsterdam en dan heerlijk overnachten in vijfsterrenhotel De Jonker. Wie wil dat niet!

Hotel De Jonker is een gloednieuw hotel, pal tegenover Artis, en de beste keuze wanneer je Amsterdam wilt ontdekken als een local. Het is gevestigd in een oude slagerij in het centrum van Amsterdam. Het hotel dankt zijn naam dan ook aan voormalig slager ‘meneer Jonker’. De inrichting heeft een modern en stijlvol karakter met een klassieke touch. Het monumentale pand wordt gekenmerkt door karakteristieke balken en een bijzonder trappenhuis, fraaie elementen die behouden zijn gebleven. Het self-service hotel heeft vijftien luxe lofts en is het vijfde hotel voor Vondel Hotels in Amsterdam.

Voor meer informatie: Hotel de Jonker

Nouveau mag een overnachting voor twee personen weggeven in dit luxe hotel in de binnenstad van Amsterdam (geldig van zondag tot donderdag). Vul onderstaand formulier in en wie weet slaap jij straks in een van de luxe kamers. Deze winactie is gesloten!