Op zoek naar een heerlijke bestemming voor een weekendje weg? Kijk eens bij Logis Hotels. Deze hotelketen heeft meer dan 2300 hotels in Europa, waaronder de fijnste kastelen.

'Logis d'Exception' zijn unieke verblijven met een onvergetelijke sfeer en een speciale geschiedenis.

Waan je even de koningin
Binnen deze categorie heeft Logis ook een aantal kastelen voor elk type koningin: de wijnliefhebber kan kiezen voor een kasteel op een wijngaard in Zuid-Frankrijk, de natuur- en rustliefhebber logeert misschien liever in een kasteel in Toscane midden in de natuur en de romantica kan ontwaken in een idyllisch kasteel in Zuid-Frankrijk.

Maak een 'Shoprondreis' 
Logis Hotels vind je door heel Frankrijk op mooiste plekken. Zo kun je een 'Shoprondreis' (hoe hemels klinkt dat?) maken door Frankrijk en na een dag shoppen tot rust komen in een luxe Logis Hotel. Bezoek bijvoorbeeld steden als Lille, Rouen, Parijs, Lyon.

Article continues after the ad

Culinair en romantisch genieten tijdens de feestdagen
Logis heeft een speciale classificatie die 'Table Distinguée' heet. In de hotels met deze classificatie serveren culinaire experts gerechten van de hoogste kwaliteit. Deze hotels liggen op romantische locaties en de restaurants zorgen voor een feestelijke sfeer om de feestdagen met je partner door te brengen.

Voor meer informatie: Logis Hotels

Winactie
Nouveau mag 3 vouchers weggeven, elk ter waarde van € 100,-. Vul onderstaand formulier in en wie weet ga jij binnenkort heerlijk op reis.
Deze actie is gesloten!