TROPISCH AVONTUUR.
Wie met Holland America Line naar de oostelijke Cariben reist, mag elke dag een exotische verrassing verwachten. Of het nu om de paradijselijke natuur van Grand Turk, de geuren en kleuren van wervelend Porto Rico of het ultieme relaxen op Maagdeneiland St. Thomas gaat...

Een reis om nooit te vergeten: zo mogen we de Caribische Cruise met Holland America Line gerust omschrijven. Elke dag wakker worden op een ander tropisch eiland. Overdag op ontdekkingstocht door de weelderige natuur en ’s avonds genieten van de luxe aan boord van het vijfsterren-cruiseschip de Eurodam.

CruiseDe oostelijke Cariben worden terecht het cruiseparadijs genoemd. Met meer dan zevenduizend eilanden staat het gebied garant voor een ongerepte natuur, volop watersportmogelijkheden, spectaculaire zonsondergang, voor elke dag een ander strand, tropische cocktails, steel drum bands en zee, eindeloze azuurblauwe zee…

Prijs Een achtdaagse cruise vanaf Fort Lauderdale (Florida, VS) met kleurrijk Porto Rico, tropisch St. Thomas en de parelwitte stranden van de Bahama’s boekt u al vanaf € 1.229,-*. De Eurodam vaart in de Cariben in de periode 14 december 2014 t/m 29 maart 2015.

Article continues after the ad

CruiseWilt u meer weten over deze cruise? Neem dan contact op met Cruise Travel, al 28 jaar dé cruisespecialist, met het grootste aanbod van cruises wereldwijd. Op Cruisetravel zoekt en boekt u eenvoudig uw droomcruise, maar om u optimaal van dienst te zijn, staan de cruise-experts u zeven dagen per week graag te woord op 0341-37 11 37 of via info@cruisetravel.nl.

Getoonde prijzen zijn per persoon op basis van een binnenhut, inclusief havengelden, alle maaltijden en faciliteiten. Exclusief: fooien, hotelovernachting vanaf € 50,-, transfer à € 65,-, drankjes, eventuele excursies, reserveringskosten van € 29,- per boeking (vanaf 18 dagen voor vertrek € 49,- per boeking), bijdrage Calamiteitenfonds van € 2,50, reis- en annuleringsverzekering, eventuele vaccinaties/visa en persoonlijk uitgaven. De prijzen kunnen dagelijks variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en (koers)wijzigingen. De prijs is gebaseerd op de cruise van 4 januari 2015.