ROYAL AFTERNOON TEA MET EEN VLEUGJE CHOCOLA

Amstel Hotel

Graag nodigen wij u uit voor een Royal Afternoon Tea in het Amstel Hotel te Amsterdam. Pure verwennerij – mede dankzij het chocoladethema…

Het InterContinental Amstel Amsterdam is een indrukwekkende verschijning. Statig gelegen aan de Amstel, ontving het hotel haar eerste gasten al in 1867. Sindsdien wordt het geprezen om haar koninklijke uitstraling en huiselijke warmte. Zodra u de prachtige lobby binnenkomt, voelt u de bijzondere sfeer van een ‘grand residence’, die wordt onderstreept door de hoge plafonds, monumentale trap, schitterende kroonluchters en de persoonlijke en professionele ontvangst door de Clefs d’Or-conciërges.

Article continues after the ad

De Royal Afternoon Tea wordt geserveerd in de Amstel Lounge en heeft dit najaar een chocoladethema. Denk aan chocolade-pistachemacarons of kipspiesjes met Mole Poblano-saus (een hartige Mexicaanse saus op basis van chocolade). De Maître heeft ervoor gezorgd dat alle theeën perfect aansluiten bij de chocoladelekkernijen uit de keuken.

Nouveau-lezeressen die een Royal Afternoon Tea hebben gereserveerd, worden hartelijk verwelkomd met een glas prosecco. Als u op donderdag komt, kunt u ook de historische rondleiding reserveren. Hierbij krijgt u een kijkje achter de schermen én in de zeer luxe hotelkamers van dit vijfsterrenhotel.

NOUVEAU ARRANGEMENT

Royal Afternoon Tea Chocolate style met als aperitief een glas prosecco

Prijs:               €47,50 p.p.

Wanneer:       t/m 30 november elke ma-vr van 12.30-14.30 uur en van 16.00-18.00 uur

Waar:              InterContinental Amstel Amsterdam, Professor Tulpplein 1, 1018 GX  Amsterdam

Geldig:            Vanaf 14 september 2015

Reserveren:   Tel. 020-520 34 96 of Restaurant Reservations

Website:         InterContinental Amstel Amsterdam

Speciaal voor Nouveau-lezeressen wordt op de donderdag voorafgaand aan de Royal Afternoon Tea een historische rondleiding gegeven.