IBIZA Xperience FairIbiza
Het is bijna zover! 12 en 13 maart zal in Beursgebouw Eindhoven 2 dagen lang de zon schijnen, want dan is Ibiza in Nederland voor de 2e editie van de IBIZA Xperience Fair. Ruim 150 bedrijven, 3 grote lounges, 20 DJ’s uit Ibiza en een Ibiza Restaurant brengen de bezoekers met het hoofd in de wolken. Kortom: 2 volle dagen shoppen, eten, drinken én genieten.
Het is voor de tweede keer dat deze grote beurs naar Nederland komt. Vorig jaar had onze hoofdstad de eer, dit jaar is het de beurt aan de lichtstad van Nederland. Een bewuste keuze aangezien er naast heel veel Nederlandse toeristen, ook steeds meer Belgen verliefd op Ibiza zijn geworden. En dat is te merken in de voorverkoopcijfers.
Ibiza is een eiland waarvan nog steeds niet genoeg bekend is. En misschien is dat maar goed ook. Dit mysterie is juist wat de echte Ibiza liefhebber zo speciaal blijft vinden aan het eiland. Deze mysterieuze sfeer laat de organisatie zoveel mogelijk terugkomen op de beursvloer van ruim 7.200m2, verdeeld over 2 verdiepingen.
Bezoekers hoeven zich geen moment te vervelen aangezien er voor ieder wat wils is. Van happy hippie tot luxury. Van kleding shoppen tot lekker eten en drinken. Ibiza is genieten en dat kan op deze 2-daagse beurs dan ook zeker. Iedereen die dus zo langzamerhand toe is aan een beetje meer zon of zelfs al de zomer wilt voorproeven is van harte welkom.

Informatie over de beurs en tickets: www.ibizaxperience.eu

Article continues after the ad