Slapen boven de oceaan, in de klokkentoren of onder de sterrenhemel

Geen standaard hotelkamer, kleurloze vakantiehuisje of saaie camping meer, maar overnachten in een bijzondere accommodatie op een aparte locatie. Steeds vaker zoeken vakantiegangers een bijzondere ervaring waarbij de beleving centraal staat. Vakantiedeal website Holidayguru biedt vakantiegangers naast ‘gewone’ vakantieadresjes ook een aanbod van zeer bijzondere, unieke accommodaties. Hier een kleine greep uit het aanbod:

 

Article continues after the ad

Superdeluxe watervilla’s voor tortelduifjes: Holidayguruvoor koppels die een romantische accommodatie zoeken, zijn de spectaculaire watervilla’s van het Sandals Royal Caribbean Resort in Montego Bay in Jamaica het ultieme paradijs. Deze villa’s staan letterlijk in de turquoise Caraïbische Zee en hebben zelfs een glazen vloer in de slaapkamer waardoor u vanuit bed naar de onderwaterwereld kunt kijken. Iedere villa beschikt over een zwembad op het terras, een hangmat die boven de oceaan hangt, een apart op zeeniveau gelegen zonneterras en een privé butler van de Guild of Professional Butlers.

www.holidayguru.nl/travel-magazine/waterbungalows-op-de-caribbean/

 

Slapen in een idyllische windmolen: Holidayguruook idyllisch is een windmolen op het Griekse eiland Santorini. Bekend vanwege de magische zonsondergang bij het dorpje Oia staat deze bestemming bij veel mensen op hun lijstje. Daarnaast staat het eiland bekend om haar karakteristieke windmolens die u waarschijnlijk herkent van de ansichtkaarten. In een van die windmolens is nu een sfeervolle en luxueus vakantieverblijf met privé zwembad gevestigd waar u met vijf personen comfortabel kunt overnachten.

www.holidayguru.nl/hotels/overnacht-in-een-windmolen-op-santorini/

 

Zweven aan een rotswand op 300 meter hoogte: Holidaygurude avonturiers onder ons zullen tijdens een reis door Peru ongetwijfeld willen overnachten in de Skylodge Adventure Suites. Deze drie glazen capsules hangen aan de bergwand in de Heilige Vallei op zo’n 300 meter hoogte. Om deze accommodatie te kunnen bereiken moet er wel wat arbeid verricht worden: het is alleen te bereiken via een klim langs de bergwand. Eenmaal in de cabine is het verblijf comfortabel en van alle gemakken voorzien – inclusief badkamer.

www.holidayguru.nl/travel-magazine/skylodge-adventure-suites-in-peru/

 

In de klokkentoren van St. Pancras: Holidaygurueen stedentrip naar Londen wordt extra bijzonder met een overnachting in de klokkentoren van station St. Pancras International. Er kan sinds kort hier overnacht worden in een appartement van maar liefst 10 meter hoog dat 2 slaapkamers, een badkamer en-suite, een woonkamer en een keuken biedt. Vanuit de toren heeft men uitzicht op het naastgelegen King’s Cross Station. Bijkomend voordeel is dat de Eurostar treinen op St. Pancras aankomen. Het appartement heeft dubbelglas dus hoor je geen lawaai en voor de klokkengelui hoeft je niet te vrezen, de klok wordt mechanisch aangedreven.

www.holidayguru.nl/travel-magazine/overnacht-in-de-klokkentoren-van-st-pancras-station-in-londen/

 

Boomhut tussen de palmbladeren: Holidayguruboomhutten oncomfortabel? De boomhutten nabij het Mexicaanse Ixtapa bewijzen het tegendeel! Het Playa Viva resort hebben diverse boomhutten in een bijzondere vorm. Hier slaapt u namelijk tussen de palmbladeren direct aan het strand en heeft u zelfs een palmboom op het terras. Vanuit de hut heb je uitzicht op de Pacifische Oceaan en kunt u baby schildpadjes op het strand zien lopen. De boomhut heeft een goede balans tussen luxe en duurzaamheid en bij het resort kunnen ook verschillende relax-behandelingen geboekt worden.

www.holidayguru.nl/travel-magazine/luxe-boomhut-in-mexico/

 

Onder de sterrenhemel: Holidayguruhemels overnachten midden in de Franse natuur kan bij het Bubbel Hotel Attrap’Rêves. Deze hotelgroep biedt transparante bubbels als hotelkamers op verschillende locaties in de omgeving van Marseille. U hoeft nu geen tent meer op te zetten om in de natuur de sterrenhemel te aanschouwen, maar overnacht u in uw eigen knusse bubbel met een comfortabel bed en een zitje.

www.holidayguru.nl/travel-magazine/het-bubble-hotel/

 

Bron: holidayguru.nl