Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

6 tips voor een weekendje weg in eigen land

Geen grootse plannen, maar wil je wel nog even op pad? Gun jezelf dan alsnog een kleine break. Geen gestress met te zware koffers, of vervoer. Dit zijn de leukste plekken voor een weekendje weg in eigen land. Geen grootse plannen, maar wil je wel nog even op pad? Gun jezelf dan alsnog een kleine ...

6 tips voor een weekendje weg in eigen land

Geen grootse plannen, maar wil je wel nog even op pad? Gun jezelf dan alsnog een kleine break. Geen gestress met te zware koffers, of vervoer. Dit zijn de leukste plekken voor een weekendje weg in eigen land.

Geen grootse plannen, maar wil je wel nog even op pad? Gun jezelf dan alsnog een kleine break. Geen gestress met te zware koffers, of vervoer. Dit zijn de leukste plekken voor een weekendje weg in eigen land.

1 - Overnacht in een sterrenkubus op Erfgoed Bossem
Vlakbij de grens van Duitsland kun je voor een écht bijzondere ervaring overnachten in een sterrenkubus op Erfgoed Bossem. Dat kleine, vierkante, houten huisje bevindt zich midden op het boerenland. Door de transparante koepel op het dak kun je ’s nachts vanuit bed genieten van de sterrenhemel. Het duurzame huisje is van alle gemakken voorzien en ook geschikt voor kinderen.

2 - Slaap in een vliegtuigsuite in Teuge
Dit is wel de prijzigste tip uit het rijtje, maar als je een onvergetelijk weekend wilt beleven, is een overnachting in een vliegtuigsuite zeker een aanrader. De suite bevindt zich in een bijna 40 meter lang luxe vliegtuig dat je compleet voor jezelf hebt, met uitzicht over het platform en de landingsbaan van vliegveld Teuge. Wat luxe inhoudt? Onder andere een bubbelbad, infraroodsauna, minibar en flatscreens.

3 - Snuif cultuur in de oudste stad van Holland: Dordrecht
Bij een stedentripje door Nederland denkt men vaak aan Groningen, Maastricht of Utrecht. Het pareltje Dordecht is door de oude stad zeker ook een bezoekje waard. Met meer dan zeventig cafés, zeven musea en talloze winkels is er weinig tijd voor verveling.

4 - Combineer stad en rust op Camping Het Amsterdamse Bos
Heb je altijd al een paar dagen willen sightsee-en in Amsterdam? Dan hoef je niet per se in een peperduur hotel in de stad te verblijven. Ga eens kamperen in het Amsterdamse bos: overdag kun je genieten van de mooie natuur, terwijl je ’s avonds op de metro stapt naar het stadscentrum.

5 - Oase van rust in de Achterhoek
De Achterhoek is een streek in Gelderland met middeleeuwse stadjes en veel fijne natuur. Je kunt er eindeloos fietsen, wandelen en overnachten op unieke plekken. Hun slogan ‘Het geluk van Nederland’ onderga je daar aan den lijve.

6 - Ultiem ontspannen op Texel
De uitgerekte natuur, brede stranden, zandduinen en het feit dat je écht even van het vaste land bent, zorgen voor ultieme ontspanning. Naast de prachtige natuur kent het slechts negen kilometer brede eiland veel cafés en boetiekjes.

Bewaren

Bewaren