Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 X Happy Weekend

5 X Happy Weekend

Nouveau deelt graag de leukste uitjes met je.

  1. Expositie ‘Legends Passed’ 
    Johan Cruijff, Roger Moore, Muhammad Ali, Chuck Berry en David Bowie, al deze legendes worden tijdens deze foto expositie in het Eduard Planting Gallery in Amsterdam geëerd. Met o.a. werk van fotograaf Steve Park die unieke foto’s van Prince schoot in zijn studio Paisley Park. Tot en met 30 september. 
    Meer info: Eduard Planting Gallery
  2. Publiekslievelingen - Leuk! 
    Museum Arnhem liet het publiek een jaar lang stemmen op hun favoriete kunstwerken uit de 25.000 stuks tellende collectie. Van 11-jarigen tot 60 plussers stemden en dat leverde een mooie mix aan werken op die te zien is tijdens de tentoonstelling ‘De favoriete werken van het publiek’. Van Isaac Israëls tot Marlene Dumas. Tot en met 15 oktober. Meer info: Museum Arnhem[[{"fid":"8495","view_mode":"full_body","fields":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"","field_media_tags[und]":""},"type":"media","link_text":null,"attributes":{"height":304,"width":890,"style":"width: 490px; height: 167px;","class":"media-element file-full-body"}}]]
  3. Tentoonstelling Zhang Dali 
    De ligging, midden in de Scheveningse duinen, maakt een bezoek aan museum Beelden aan Zee al bijzonder, maar de tentoonstelling ‘Body and Soul’ van de Chinese kunstenaar Zhang Dali roept om een tocht naar de kust. Met zijn indrukwekkende werk wil hij misstanden uit zijn land aan de kaak stellen en mensen aan het denken zetten; dat lukt. Tot en met 8 oktober. 
    Meer info: Museum Beelden aan Zee
  4. [[{"fid":"8492","view_mode":"full_body","fields":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"","field_media_tags[und]":""},"type":"media","link_text":null,"attributes":{"height":600,"width":751,"style":"width: 151px; height: 121px; float: left;","class":"media-element file-full-body"}}]]Filmexpo: Martin Scorsese
    ‘Overdadig en overrompelend’ roemde Het Parool deze grote tentoonstelling over regisseur Martin Scorsese in EYE Filmmuseum. Naast filmfragmenten en gerestaureerde versies van o.a.‘Taxi Driver’ en ‘Raging Bull’ zijn er heel veel persoonlijke spullen te zien. Van een houten eettafel van zijn ouders tot dagboeken. Nog tot en met 3 september. 
    Meer info: Eye Filmmuseum Amsterdam
  5. Theaterfestival Boulevard 
    Op pleinen, in zaaltjes, een weiland en kerk: volop verrassend theater is nog tot en met zondag 13 augustus door heel Den Bosch te zien. In alle voorstellingen sijpelt het actuele thema thuis voelen, identiteit en geboortegrond door. 
    Meer info: Theaterfestival Boulevard

Fijn weekend,
Claudia, Margreet, Inge, Jessica

Pssst… Al naar ‘Fashion in Style’ in Gemeentemuseum Den Haag geweest? Dit is het laatste weekend!