Sinds deze week staat het laatste seizoen van de serie Suits op Netflix. Maar toch is dat niet waar we Meghan Markle van kennen. De actrice staat eigenlijk pas echt in de schijnwerpers nu ze de vriendin van prins Harry is. Daarom de hoogste tijd om eens binnen te kijken bij miss Markle. 

Lees ook: In beeld: De grote dag van Pippa

In Suits zien we Meghan continu rondlopen in strakke kokerrokken, hoge hakken en stijlvolle tops. Ook in haar privéleven blijkt de actrice een goede smaak te hebben. Haar huis is gedecoreerd met luxe koffietafelboeken, artistieke tijdschriften en rijk aangevuld met planten en kunst. En twee hondjes, die ze maar wat graag op de kiek zet. 

Tot 2002 was Meghan overigens helemaal niet werkzaam als actrice. Ze heeft bachelortitels in de podiumkunsten en internationale betrekkingen en werkte enige tijd op de Amerikaanse ambassade in Buenos Aires. Pas daarna begon ze met acteren in de serie General Hospital en figureerde ze onder andere in 90210, Knight Rider en Century City. Haar grote doorbraak kwam in 2011 met haar rol als Rachel Zane in Suits. Bekijk de foto's van haar luxe appartement hieronder.