YourPhotoMag maakt een einde aan foto’s op telefoonformaat. Maak met de app in een paar minuten een fotoglossy.

YourPhotoMag

Het fotoboek 2.0 is een fotoglossy. Met de komst van de smartphone wordt er meer gefotografeerd dan ooit. De afgelopen twee jaar is het aantal foto’s wereldwijd genomen zelfs verdubbeld. Maar de kans dat die foto’s de mobiel ooit nog uitkomen is klein. Maar liefst 35% van de Nederlandse huishoudens maakt geen fotoboeken omdat ze het te duur vinden en teveel gedoe om te maken. En dat betekent helaas dat u vaak naar kleine digitale fotootjes van familie of kinderen zit te kijken. Met YourPhotoMag maakt u of uw familie binnen drie minuten een mooie 36 pagina’s tellende A4 fotoglossy. Zo maakt u in no-time een tastbare herinnering die u ook nog eens makkelijk deelt of als cadeau gegeven kan worden.

Als u door uw oude fotoboeken bladert, ziet u hoe leuk het is om je herinneringen niet alleen in uw mobiel op de tablet, maar ook op papier te hebben. Met YourPhotoMag bieden wij u een eenvoudige oplossing om uw foto’s af te drukken. Met de gratis app maakt u een mooie fotoglossy van de foto’s in uw telefoon. Dat kunt u met uw eigen foto’s doen, maar u kunt ook uw kinderen een fotoglossy cadeau geven. Zij kunnen dan bijvoorbeeld een mooi maandboek maken van hun opgroeiende kinderen en dit makkelijk met u delen. Een online versie voor de computer is ook beschikbaar, als u er de voorkeur aangeeft een fotoglossy via de computer te maken.

Hoe werkt het?

Met de app kun je automatisch 36 tot 100 foto’s van je smartphone inladen en aanpassen, ook Instagramfoto’s of foto’s die verzameld zijn tijdens een gezamenlijke activiteit. Vervolgens kiest u de opmaak en kunt u teksten toevoegen.

Prijs

De prijs voor een los magazine bedraagt € 8,95. Er is ook de mogelijkheid om een abonnement te nemen; een maandabonnement kost € 5,95 per maand en een kwartaalabonnement € 7,45 per kwartaal.

De YourPhotoMag app is beschikbaar in de app store voor zowel Iphone als Android en via www.yourphotomag.nl.

In Nederland weten we al heel wat jaren dat Glennis Grace een zangeres van formaat is, maar het kwartje is nu ook in Amerika gevallen. Vanavond staat de Amsterdamse zangeres in de finale van één van de grootste talentenshows ooit: America's Got Talent.

De concurrentie is geducht. Onder andere een Italiaans acrobatencollectief en een Engelse zangeres van 16 steken Glennis naar de kroon. Om 02:00 vannacht begint het spektakel dat helaas niet op de Nederlandse televisie te volgen is. Morgenochtend stromen de reacties en nieuwsberichten vast binnen!

Hier zie je een leuk overzicht van Glennis door de jaren heen:

Én het optreden waarmee ze een plek in de finale afdwong. Veel succes Glennis!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Elk jaar kijken we weer reikhalzend uit naar welk ingrediënt sterrenchef Schilo van Coevorden in de spotlight zet. En nu is het weer zover! Na wagyu, wasabi en de ongelooflijk flamboyante king crab, kiest Schilo dit jaar voor een eenvoudig, maar onwaarschijnlijk veelzijdig ingrediënt...

Soja

Soja? Jazeker. De Chef van Taiko Restaurant in het Conservatorium Hotel in Amsterdam heeft een compleet menu 'The Circle of Soy-menu' gecreëerd.

Een eerbetoon aan een enkele boon, laat dat maar aan dit culinair genie over. Van voorgerecht tot desserts en in sushi tot tofu, je wordt bijkans van je stoel geblazen door de verscheidenheid aan structuren en smaken. Echt een eetbeleving.

En zoals je ziet; het zijn pláátjes van gerechten, het oog wil immers ook wat. Op het 'The Circle of Soy-menu' staan onder andere gerechten als Sprouting soy met uni & yuzu (gerecht op foto), Tofu foie, Miso en Umeboshi.

Ervaar de bijzondere sojaboon als nooit tevoren. Beschikbaar vanaf 18 september 2018 tot september 2019 in restaurant Taiko.

Taiko Restaurant

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in