YourPhotoMag maakt een einde aan foto’s op telefoonformaat. Maak met de app in een paar minuten een fotoglossy.YourPhotoMag

Het fotoboek 2.0 is een fotoglossy. Met de komst van de smartphone wordt er meer gefotografeerd dan ooit. De afgelopen twee jaar is het aantal foto’s wereldwijd genomen zelfs verdubbeld. Maar de kans dat die foto’s de mobiel ooit nog uitkomen is klein. Maar liefst 35% van de Nederlandse huishoudens maakt geen fotoboeken omdat ze het te duur vinden en teveel gedoe om te maken. En dat betekent helaas dat u vaak naar kleine digitale fotootjes van familie of kinderen zit te kijken. Met YourPhotoMag maakt u of uw familie binnen drie minuten een mooie 36 pagina’s tellende A4 fotoglossy. Zo maakt u in no-time een tastbare herinnering die u ook nog eens makkelijk deelt of als cadeau gegeven kan worden.

Als u door uw oude fotoboeken bladert, ziet u hoe leuk het is om je herinneringen niet alleen in uw mobiel op de tablet, maar ook op papier te hebben. Met YourPhotoMag bieden wij u een eenvoudige oplossing om uw foto’s af te drukken. Met de gratis app maakt u een mooie fotoglossy van de foto’s in uw telefoon. Dat kunt u met uw eigen foto’s doen, maar u kunt ook uw kinderen een fotoglossy cadeau geven. Zij kunnen dan bijvoorbeeld een mooi maandboek maken van hun opgroeiende kinderen en dit makkelijk met u delen. Een online versie voor de computer is ook beschikbaar, als u er de voorkeur aangeeft een fotoglossy via de computer te maken.

Article continues after the ad

Hoe werkt het?

Met de app kun je automatisch 36 tot 100 foto’s van je smartphone inladen en aanpassen, ook Instagramfoto’s of foto’s die verzameld zijn tijdens een gezamenlijke activiteit. Vervolgens kiest u de opmaak en kunt u teksten toevoegen.

Prijs

De prijs voor een los magazine bedraagt € 8,95. Er is ook de mogelijkheid om een abonnement te nemen; een maandabonnement kost € 5,95 per maand en een kwartaalabonnement € 7,45 per kwartaal.

De YourPhotoMag app is beschikbaar in de app store voor zowel Iphone als Android en via www.yourphotomag.nl.