Ontdek de top winkelcentra in Europa. Stuk voor stuk kunstwerken met gedurfde architectuur.

winkelcentra

Parijs – Galeries Lafayette

De Galeries Lafayette is een chique Franse warenhuis bedrijf gevestigd aan de Boulevard Haussmann in het 9e arrondissement van Parijs.
www.galerieslafayette.com

Milaan – Galleria Vittorio Emanuele II

Beroemd om zijn grote omvang en een van de grootste megastores in Italië .
www.ingalleria.com

Londen – Harrods

Een chique warenhuis gelegen in Brompton Road in Knightsbridge. Het grootste waren huis in Europa met meer dan 330 afdelingen.
www.harrods.com

Berlijn – Quartier 206

Departmentstore Quartier 206 is gevestigd aan de Friedrichstraße. Een elegante en kosmopolitische wereld om te winkelen op mode- en lifestylegebied.
www.quartier206.com

Brussel – Galeries Saint Hubert

Een overdekte galerij met schitterende winkels aan beide zijden gebouwd in de periode 1846-1847 door architect J.P. Cluysenaer.
www.grsh.be

Barcelona – Las Arenas

Gelegen in Plaça Espanya , tegenover Fira Montjuic en het Palau Reial  was het ooit een arena voor stierengevechten . Nu is het een modern state-of-the-art complex.
www.arenasdebarcelona.com

Istanbul – Kanyon

Kanyon (Canyon betekent in het Turks) is een multi -purpose complex gelegen aan Büyükdere Avenue No 185 in Levent, een zakelijk district van Istanbul.
www.kanyon.com.tr

Wenen – Gasometer

Een complex in de wijk Simmering, een winkelcentrum met ongeveer 70 winkels. 4 oude gashouders omgebouwd tot een stedelijk complex.
www.wiener-gasometer.at

Antwerpen – Stadfeestzaal

Een 4-verdiepingen gebouw in het centrum van Antwerpen. Een combinatie van historische en moderne architectuur .
www.stadsfeestzaal.com

Amsterdam – Magna Plaza

Voormalig hoofdpostkantoor gebouw is gelegen tussen het Paleis op de Dam en de Nieuwe kerk. Een gebouw in neo - gotische stijl gebouwd door architect Cornelis Hendrik Peters.
www.magnaplaza.nl

Luik – Médiacité

Gebouwd op het voormalig station Longdoz en gedeeltelijk in de oude gallery Longdoz Centre.
www.mediacite.be

Warschau – De Zlote Tarasy

De Zlote Tarasy ( Engels : Golden Terrassen ) is een commerciële , kantoor en entertainment complex in het centrum van Warschau gelegen naast het Centraal Station.
www.azlotetarasy.pl

Dit jaarlijkse Amerikaanse televisiefestijn was weer een ode aan ageless vrouwen met veel veertigplussers op de rode loper. En stralen deden ze… En winnen trouwens ook! Hier zie je de mooiste jurken, beste reactie, quote van de avonden hét moment waar iedereen het nu nog over heeft.

De quote van Thandie Newton (45)

Thandie is half Zimbabwaans en half Engels. Je kent haar misschien nog als het liefje van Tom Cruise in Mission Impossible III en ze had ook een rol naast Will Smith in The Persuit of Happyness.

Deze moeder van drie (!) kreeg een Emmy voor haar rol in Westworld als Best Supporting Actress. Ze straalde in haar creatie van Brandon Maxwell en had dé uitspraak van de avond: “I don’t even believe in God, but I’m going to thank her tonight.”

De jurk van Penélope Cruz (44)

Va Va Voom! Genomineerde Penélope Cruz stal de show in deze prachtige Chanel. Ze werd genomineerd voor haar rol van Donatella Versace in The Assassination of Gianni Versace.

De serie won wel de Emmy voor Best outstanding limited series, maar de inividuele award ging aan Cruz' voorbij. 

De reactie van Regina King (47)

Zo mooi! Één van de hoofdprijzen; die voor beste leading actrice in een limited serie, ging naar Regina King voor haar rol in het prachtige Seven Seconds. Naast Sandra Bullock speelde zij de norse agente in Miss Congeniality 2, daar ken je haar misschien nog van.

Bij de Emmy’s straalde ze in haar jurk van Christian Sitiano en haar reactie op het moment dat ze hoort dat ze gewonnen heeft, is GOUD.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stephanie Lipscomb (@stephanielip1209) op

De jurk van Allison Janney (58!)

Nog een hoogtepuntje was de prachtige jurk van Oscarwinnares Allison Janney (58). Haar jurk van Prabal Gurung was een echte eyecatcher.

Hét moment van 2018

Maar Glenn Weiss zorgde voor het mooiste moment van de avond. Hij greep zijn acceptance speech voor best director aan voor de vraag der vragen:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nnamso Namzy (@namzydman) op

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

In Nederland weten we al heel wat jaren dat Glennis Grace een zangeres van formaat is, maar het kwartje is nu ook in Amerika gevallen. Vanavond staat de Amsterdamse zangeres in de finale van één van de grootste talentenshows ooit: America's Got Talent.

De concurrentie is geducht. Onder andere een Italiaans acrobatencollectief en een Engelse zangeres van 16 steken Glennis naar de kroon. Om 02:00 vannacht begint het spektakel dat helaas niet op de Nederlandse televisie te volgen is. Morgenochtend stromen de reacties en nieuwsberichten vast binnen!

Hier zie je een leuk overzicht van Glennis door de jaren heen:

Én het optreden waarmee ze een plek in de finale afdwong. Veel succes Glennis!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in