Ontdek de top winkelcentra in Europa. Stuk voor stuk kunstwerken met gedurfde architectuur.

winkelcentra
winkelcentra

Parijs – Galeries Lafayette

De Galeries Lafayette is een chique Franse warenhuis bedrijf gevestigd aan de Boulevard Haussmann in het 9e arrondissement van Parijs.
www.galerieslafayette.com

Milaan – Galleria Vittorio Emanuele II

Beroemd om zijn grote omvang en een van de grootste megastores in Italië .
www.ingalleria.com

Londen – Harrods

Een chique warenhuis gelegen in Brompton Road in Knightsbridge. Het grootste waren huis in Europa met meer dan 330 afdelingen.
www.harrods.com

Berlijn – Quartier 206

Departmentstore Quartier 206 is gevestigd aan de Friedrichstraße. Een elegante en kosmopolitische wereld om te winkelen op mode- en lifestylegebied.
www.quartier206.com

Brussel – Galeries Saint Hubert

Een overdekte galerij met schitterende winkels aan beide zijden gebouwd in de periode 1846-1847 door architect J.P. Cluysenaer.
www.grsh.be

Barcelona – Las Arenas

Gelegen in Plaça Espanya , tegenover Fira Montjuic en het Palau Reial  was het ooit een arena voor stierengevechten . Nu is het een modern state-of-the-art complex.
www.arenasdebarcelona.com

Istanbul – Kanyon

Kanyon (Canyon betekent in het Turks) is een multi -purpose complex gelegen aan Büyükdere Avenue No 185 in Levent, een zakelijk district van Istanbul.
www.kanyon.com.tr

Wenen – Gasometer

Een complex in de wijk Simmering, een winkelcentrum met ongeveer 70 winkels. 4 oude gashouders omgebouwd tot een stedelijk complex.
www.wiener-gasometer.at

Antwerpen – Stadfeestzaal

Een 4-verdiepingen gebouw in het centrum van Antwerpen. Een combinatie van historische en moderne architectuur .
www.stadsfeestzaal.com

Amsterdam – Magna Plaza

Voormalig hoofdpostkantoor gebouw is gelegen tussen het Paleis op de Dam en de Nieuwe kerk. Een gebouw in neo - gotische stijl gebouwd door architect Cornelis Hendrik Peters.
www.magnaplaza.nl

Luik – Médiacité

Gebouwd op het voormalig station Longdoz en gedeeltelijk in de oude gallery Longdoz Centre.
www.mediacite.be

Warschau – De Zlote Tarasy

De Zlote Tarasy ( Engels : Golden Terrassen ) is een commerciële , kantoor en entertainment complex in het centrum van Warschau gelegen naast het Centraal Station.
www.azlotetarasy.pl

Smullen, de Mother’s Day Gift Guide van Gwyneth Paltrows Goop is uit! Dat is online kijken, maar niet kopen, want Goops cadeaugidsjes zijn origineel, maar niet goedkoop.

Over zo’n drie weken, op 13 mei, is het Moederdag. Je bent dus mooi op tijd om Goops Gift Guide onder de neus van man en kinderen te schuiven. Met een zak geld ernaast, dat ook, want zoals altijd zijn de cadeaus origineel, maar de prijzen niet mals. Wat dacht je van een achttiengangendiner van $250 in LA? Of een spirit wellness retreat in Fairmont Chateau Lake Louis à $1910?
Om je nog meer een idee te geven…

Goop Fragrance, eau de parfum, $165:

Zijden pyjamaatje, $595:

Zodiac sign gouden ring, $2900:

Hermès vintage Courchevel Kelly bag, $13.000:

Meer zien, lekker scrollen op https://goop.com/style/gift-guides/the-goop-mothers-day-gift-guide/

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in https://www.nouveau.nl/artikel/schrijf-je-nu-voor-de-nouveau-nieuwsbrief

 

 

 

Actrice Rachel Weisz is in verwachting van haar eerste kind met James Bond-acteur Daniel Craig. "Het zal binnenkort zichtbaar worden. Daniel en ik zijn heel gelukkig", zegt ze in een interview aan The New York Times.

"We krijgen een klein mensje. We kunnen niet wachten om hem of haar te ontmoeten. Het is zo mysterieus." De 48-jarige actrice heeft al een elfjarige zoon, Henry, met Hollywood-regisseur Darren Aronofsky.

De 50-jarige Daniel Craig heeft een dochter, Ella (25), met zijn ex-vrouw Fiona Loudon.

In juni 2011 traden Weisz en Craig in het huwelijk na relatie van een halfjaar.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Bron: NU.nl/BuZZE. Beeld: ANP

Nouveau interview met Rachel Weisz

In februari stond Rachel met een groot interview in Nouveau en vertelde ze over haar leven in en buiten de schijnwerpers, haar carrière én haar huwelijk met Daniel Craig. Lees het hier