Daphne Deckers is inmiddels 48 jaar, maar dat zou je haar niet geven. Zeker niet als je haar laatste foto op Instagram ziet, want die is jaloersmakend!

Daphne is op een warme zonvakantie in het Spaanse Marbella met haar man Richard Krajicek. En dat moet natuurlijk gevierd worden met een foto van Daphne in bikini. 

Wat een lijf!
En wow, wat ziet ze er goed uit. Daar zijn wij stiekem een beetje jaloers op. 'Ready to relax', schrijft de blondine bij de foto waarop het goed getrainde lijf van de presentatrice en schrijfster te zien is. 

 

Ready to relax 😃🌞👙🌴

Een bericht gedeeld door Daphne (@daphne_deckers) op

In bikini
Het is overigens niet de eerste keer dat ze haar 'blokjesbuik' deelt met de rest van de wereld. Ook vorig jaar was Daphne op vakantie in Marbella en deelde ze een foto van zichzelf in bikini waarop haar strakke buik goed te zien was. Maar daar werkt ze zichzelf wel voor in het zweet. Zo was te zien op een foto die Daphne via Instagram deelde na een work-out. 

 

Even de computer uit...en de bikini aan! 👙🌞 #schrijfweek #nieuweroman #evenpauze

Een bericht gedeeld door Daphne (@daphne_deckers) op

 

 

Mondaymorning! Working out 💪 #riseandshine

Een bericht gedeeld door Daphne (@daphne_deckers) op

Bron: Instagram Beeld: Hollandse Hoogte

De presentatrice plaatste een bericht op Instagram waarin ze aankondigt al een tijdje aan duo-presentatie te doen...

Eva (39) is sinds september 2016 samen met haar vriend Dexter van der Voorn, die televisieproducent is. Hij werkte onder meer bij haar programma De Verenigde Staten van Eva.

Het is het eerste kindje van het stel.

Van harte gefeliciteerd!

 

Stiekem al die tijd aan duopresentatie gedaan... #zwanger #jinekbaby

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

Beeld: Hollandse Hoogte

Sommige vrouwen hebben er meer last van dan andere: de overgang. Yasmin Le Bon, model en de vrouw van Duran Duran leadzanger Simon Le Bon sprak met het Britse Magazine Red over de ongemakken van deze levensfase. Ze zegt dat het effect heeft op alles in haar leven. Van haar geheugen tot haar taille.

In het interview met de Engelse glossy doet ze een boekje open over haar menopauze. Ze spreekt openhartig over haar gewichtstoename en warrige geheugen. Ze had een hele reeks aan symptomen.

Yasmin: “Je hebt overal pijn, je bent moe en je krijgt een nieuw laagje vet op plekken waar het vroeger nooit zat. Je vergeet afspraken en waar je je auto geparkeerd hebt…”

Le Bon, inmiddels 53 (maar wat ziet ze er nog geweldig uit!) is inmiddels 33 jaar getrouwd met Duran Duran’s  (je weet wel, van The Reflex) voorman Simon le Bon en moeder van drie dochters. Ze onthult dat ze niet goed was voorbereid op de effecten van de menopauze.

“Het is belangrijk dit te delen met mensen, ik praat erover met mijn dochters, want ik wil dat zij er beter op bedacht zijn dan dat ik was.

Yasmin vertelt verder ook over haar dieet en geeft tips om fit te blijven als je ouder wordt.

Goede vetten! Adviseert ze. Olijfolie, kokosolie, boter, avocado’s en notenolie; je lichaam heeft het nodig volgens haar. En eet minder gluten en pas ook op met quinoa. 

Bron: The Good Housekeeping Web team