Sinds hij in 2009 het Witte Huis verliet, heeft voormalig president George W. Bush schilderen als hobby opgepakt.

En dat doet hij zeker niet onaardig. Zo wisten we al door zijn expo The Art of Leadership: A President’s Personal Diplomacy met dertig portretten van wereldleiders met wie hij tijdens zijn presidentschap van doen had (met onder meer een meisjesachtig portret van Angela Merkel).

Lees ook: Deze lieve brief van de Bush zussen aan de Obama dochters wil je lezen

Portaits of Courage
Bush heeft nu de kwast ter hand genomen voor het goede doel. Hij heeft 98 oorlogsveteranen geportretteerd die gewond zijn geraakt toen zij onder Bush Amerika dienden. De portretten worden gebundeld in het boek Portaits of Courage waarvan de opbrengsten naar het goede doel gaan.

Afgelopen woensdag werd ze 52 jaar, vandaag krijgt ze tijdens de Amerikaanse Billboard Music Awards de Icon Award uitgereikt.

De Icon Award is een beloning voor de lifetime invloed die een artiest heeft gehad op de muziekindustrie. Voorgangers van Janet waren onder anderen Stevie Wonder, Prince, Celine Dion en Cher. De zangeres, die afgelopen jaar nog een kind kreeg en inmiddels is gescheiden van de vader van haar kind, treedt vanavond voor het eerst sinds negen jaar weer live op tv op. 'Can't wait!' zei ze daarover.

 

Beeld: Getty Images
 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!