Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

ULTIEME MUGGENVRETERS

Last van Muggen? Dan is dit misschien de oplossing: Een moerastuintje met vleesetende planten, de ultieme muggenvreters. Het is weer de tijd om lekker de ramen open te zetten en frisse lucht binnen te krijgen. Maar een echt nadeel zijn de muggen. Misschien is dit de oplossing voor ons allemaal: v...

ULTIEME MUGGENVRETERS

Last van Muggen?

Muggenvreters

Dan is dit misschien de oplossing: Een moerastuintje met vleesetende planten, de ultieme muggenvreters.

Het is weer de tijd om lekker de ramen open te zetten en frisse lucht binnen te krijgen. Maar een echt nadeel zijn de muggen. Misschien is dit de oplossing voor ons allemaal: vleesetende planten in een aquarium. De ‘groene muggenvangers’ worden ze genoemd en zijn een ware trend. Een terrariummet zoetgeurende planten en de blauw-witte LED-lampjes lokken de muggen door een opening in het transparante deksel in het 'plantarium'. Ontsnappen is niet meer mogelijk en de planten happen toe. Insecten als muggen en vliegen vormen ook nog eens de natuurlijke plantenvoeding, dus meer onderhoud dan een maandelijkse scheut water heeft het plantenaquarium niet nodig.

Zet de verlichting aan en ongewenste insecten worden het terrarium in gelokt waar vleesetende planten op ze wachten die altijd trek hebben in een lekkere insect!

Informatie
Prijs: vanaf € 19,95
www.amazing-world.nl.