Een ware baby boom in Hollywood. Of moeten we zeggen 'meerlingen boom'?

Maakte zanger en creatieve duizendpoot Pharrell Williams gisteren nog bekend dat hij vader is geworden van een drieling, vandaag deelde zangeres Beyoncé met de wereld dat zij en echtgenoot Jay-Z ook wederom ouders worden. En ook niet van één kind, maar van twee kleine diva's of divo's. 

Lees ook: Zanger en Chanel-model Pharrell Williams vader geworden van drieling

Iedereen mag het weten
Dat maakte de zangeres bekend via Instagram. Bij de foto (zie onder), waarop ze - gehuld in een sluier - haar zwangere buik vasthoudt, schrijft Beyoncé: "Wij willen onze liefde en blijheid met jullie delen. We zijn voor de tweede keer gezegend. We zijn ongelooflijk dankbaar dat onze familie met twee wordt uitgebreid en we danken jullie voor alle liefdeswensen."

De tweeling worden het tweede en derde kindje voor de 35-jarige Beyoncé en de 47-jarige Jay-Z. Samen hebben ze al dochter Blue Ivy (5).

Bron beeld: ANP Foto
Bron: de Telegraaf

 

Ontwerper Tommy Hilfiger woont samen met zijn vrouw Dee in één van de 151 bewoonde suites van het wereldberoemde Plaza Hotel in New York. Aan Architectural Digest gaven ze een persoonlijke rondleiding voor bijzondere details en vooral veel humor!

Het appartement staat bol van de stijl, maar ook heel veel bijzondere snuisterijen. Terloops zegt Tommy: "Oh ja, dit was een cadeautje van Mick Jagger en dit heb ik van Karl Lagerfeld gekregen."

Dee blijft er lekker nuchter onder, met enige zelfspot: "I can't say this kitchen sees a lot of cooking action.... After all, that's what restaurants are for."

Goede tip

In de slaapkamer hebben Tommy en Dee een kleine minibar laten maken voor koffie en thee. Zo hoeven ze 's ochtends niet naar de keuken beneden en zitten ze met hun koffietje lekker op het terras naar Central Park te kijken. Dat is nog eens wakker worden!

Bekijk de video:

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beeld: ANP. Bron: Architectural Digest

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.