En het is een mooi en origineel gebaar

More content below the advertising

Toen Brandon en Kathy Gunn negen jaar geleden

Huwelijkscadeau

trouwden in Michigan, kregen zij een ‘interessant’ huwelijkscadeautje van Kathy’s oudtante Alison. Het was een doos, waarop stond: ‘Niet openen tot de eerste onenigheid’. De doos bleef voor negen jaar ongeopend.

Kathy zei wel dat haar man en zij genoeg ruzietjes hebben gehad in de afgelopen jaren. Ze stonden zelfs even op het punt om uit elkaar te gaan, maar de doos bleef ongeopend. Kathy en Brandon waren beide te koppig om de doos te openen. Zij wilden ondanks de meningsverschillen hun relatie samen laten werken, zonder hulp van een mysterieuze box.

De situatie wordt hierdoor getest. Is dit dé tijd om de doos te openen? Is dit onze grootste ruzie? Of komt er hierna een grotere, en krijgen wij dan spijt dat wij hem al geopend hebben? Daarom hadden zij gewacht. Toen zij zelf uitgenodigd werden voor een bruiloft, moesten zij een cadeau bedenken. Het had lang genoeg geduurd.

De doos ging open en zij vonden twee met de hand geschreven enveloppen. Één voor Kathy en één voor Brandon. In Kathy haar envelop zat geld met de opdracht om hiermee een pizza te kopen en daarna in bad te gaan. Brandon’s brief zei dat hij met zijn gekregen geld wijn en bloemen moest kopen. De doos gaf hun een avondje samen, maar leerde hen ook belangrijke communicatiemiddelen voor een getrouwd paar.

‘Negen jaar en drie verhuizingen lang stond die doos hoog op de plank te verstoffen’, zegt Kathy. ‘Toch is heeft het een of andere manier ons meer geleerd over tolerantie, begrip, compromis en geduld.’ En dat vinden wij een onbetaalbaar cadeau.

Weet je nog, die heerlijke romantische komedie waarin Julia Roberts verliefd is op haar beste vriend, die op zijn beurt dolverliefd is op zijn verloofde (Cameron Diaz). Julia en haar heerlijke gay-sidekick proberen een stokje te steken voor die ceremonie...

Dit was de filmposter en zo zagen de acteurs eruit.

More content below the advertising

Het happy couple gespeeld door Cameron Diaz en Dermot Mulrony.

En het vileine tweetal die de boel proberen te verstieren: Julia Roberts en Rupert Everett

Voor Entertainment Weekly werd de cast na 22 jaar (auw) weer herenigd en dat levert leuke plaatjes op. Gelukkig is fotograaf Ruven Afanador de rotste niet en deelde hij er een paar.

Hij begint met een behind the scenes...

En hier komen de acteurs in beeld.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RUVEN AFANADOR (@ruvenafanador) op

Hier het suikerzoete viertal!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RUVEN AFANADOR (@ruvenafanador) op

En de uiteindelijke cover:

Zo goed gelukt! We hebben spontaan zin om de film weer eens te kijken!

Beeld: ANP en Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Het lijkt nog de dág van gisteren dat we voor het eerst kennismaakten met Katja Schuurman in haar rol van Jessica in Goede Tijden Slechte Tijden. Houd je vast, dat was 1994. Katja was toen 19! Vandaag blaast deze prachtige powervrouw 44 kaarsjes uit. We vroegen haar naar 

Welke reis is je zelf het meest bijgebleven en waarom?

More content below the advertising

Curaçao, omdat mijn moeder daar vandaan komt en we vroeger eens in de paar jaar mijn opa en oma daar opzochten. Andere jaren gingen we naar Frankrijk of Spanje, dus op Curaçao ging er een nieuwe wereld voor me open. Die van bbq-en op het strand, met een jeep crossen langs reuzecactussen en de wilde zee bij Boca Tabla, en uren luieren op de porch.

Op welke plek, voel je je het meest gelukkig?

In de natuur. Het liefst zonnig en ruig. De zee maakt me het meest gelukkig. Een van mijn lievelingslanden is dan ook Costa Rica; brede woeste stranden direct grenzend aan een prachtig regenwoud en dan te paard!

Jij en Freek hebben ook veel mooie reizen en herinneringen samen, stel je zou een print ontwerpen die een herinnering van één van jullie reizen omschrijft, hoe ziet dit eruit en kun je er iets over vertellen?

Als ik de herinneringen van Freek en mij in een print zou vertalen, zou deze stoer zijn met een gevoel van rust. Freek en ik nemen prachtige herinneringen mee van onze reizen – deze zijn avontuurlijk in combinatie met een gevoel van rust en vrijheid.

Dit zou ik ook in de blouse vertalen. Met hem voelt het echt alsof we samen de wereld aan kunnen.

Of een print met lekker eten erop, wie wil dat nou niet!

Wat is het beste kledingadvies wat je van je moeder hebt ontvangen en geef je Sammie ook wellicht mee?

Laat je niet teveel leiden door mode, maar draag wat bij je past en waarin je je fijn en dus sterk en gelukkig voelt.

Katja presenteert vandaag, op haar verjaardag haar eerste kledinglijn: POM by Katja.

Dus dubbel gefeliciteerd!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in