Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

SHOP TILL YOU DROP in een van deze 4 fashionable hotels

Shoppen in een andere stad en natuurlijk overnachten in stijl. 4 fashionable hotels met een prachtige inrichting en gelegen op toplocaties! Amsterdam - The Exchange In de hoofdstad ligt The Exchange. The Exchange is een fashion hotel in het centrum van Amsterdam, dichtbij de beroemde 9 straatjes....

SHOP TILL YOU DROP in een van deze 4 fashionable hotels

Shoppen in een andere stad en natuurlijk overnachten in stijl. 4 fashionable hotels met een prachtige inrichting en gelegen op toplocaties!

Amsterdam - The Exchange

In de hoofdstad ligt The Exchange. The Exchange is een fashion hotel in het centrum van Amsterdam, dichtbij de beroemde 9 straatjes. Fashion en hotel design worden op een mooie manier samengebracht bij dit hotel. De unieke kamers variëren van 1 tot 5 sterren.

Adres: Damrak 50, 1012 LL Amsterdam
www.hoteltheexchange.com

Maastricht - Zenden

fashionable

Drie monumentale panden in de binnenstad van Maastricht vormen samen Hotel Zenden. Het Onze-lieve-vrouweplein en de gelijknamige Romaanse Basiliek op loopafstand.

Adres: Sint Bernardusstraat 5, 6211 HK Maastricht
www.zenden.nl

Haarlem - Hello I’m Local

Een gezellig hostel midden in de stad Haarlem. 12 Verschillende kamers en een gezellige huiskamer.

Adres: Spiegelstraat 4, 2011 BP Haarlem
www.helloimlocal.com

Den Bosch – The Duke

In de vestigingsstad Den Bosch bevindt zich dit mooie boutique hotel, The Duke. Het hotel lift midden in het centrum, zwevend boven dé restaurant-straat van Nederland.

Adres: Kerkstraat 69-b, 5211 KE Den Bosch
www.thedukehotel.nl

Bron: www.iamreservations.com