Shoppen in een andere stad en natuurlijk overnachten in stijl. 4 fashionable hotels met een prachtige inrichting en gelegen op toplocaties!

Amsterdam - The Exchange

In de hoofdstad ligt The Exchange. The Exchange is een fashion hotel in het centrum van Amsterdam, dichtbij de beroemde 9 straatjes. Fashion en hotel design worden op een mooie manier samengebracht bij dit hotel. De unieke kamers variëren van 1 tot 5 sterren.

Adres: Damrak 50, 1012 LL Amsterdam
www.hoteltheexchange.com

Maastricht - Zenden
fashionable

Drie monumentale panden in de binnenstad van Maastricht vormen samen Hotel Zenden. Het Onze-lieve-vrouweplein en de gelijknamige Romaanse Basiliek op loopafstand.

Adres: Sint Bernardusstraat 5, 6211 HK Maastricht
www.zenden.nl

Haarlem - Hello I’m Local

Een gezellig hostel midden in de stad Haarlem. 12 Verschillende kamers en een gezellige huiskamer.

Adres: Spiegelstraat 4, 2011 BP Haarlem
www.helloimlocal.com

Den Bosch – The Duke

In de vestigingsstad Den Bosch bevindt zich dit mooie boutique hotel, The Duke. Het hotel lift midden in het centrum, zwevend boven dé restaurant-straat van Nederland.

Adres: Kerkstraat 69-b, 5211 KE Den Bosch
www.thedukehotel.nl

Bron: www.iamreservations.com

In Nederland weten we al heel wat jaren dat Glennis Grace een zangeres van formaat is, maar het kwartje is nu ook in Amerika gevallen. Vanavond staat de Amsterdamse zangeres in de finale van één van de grootste talentenshows ooit: America's Got Talent.

De concurrentie is geducht. Onder andere een Italiaans acrobatencollectief en een Engelse zangeres van 16 steken Glennis naar de kroon. Om 02:00 vannacht begint het spektakel dat helaas niet op de Nederlandse televisie te volgen is. Morgenochtend stromen de reacties en nieuwsberichten vast binnen!

Hier zie je een leuk overzicht van Glennis door de jaren heen:

Én het optreden waarmee ze een plek in de finale afdwong. Veel succes Glennis!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Elk jaar kijken we weer reikhalzend uit naar welk ingrediënt sterrenchef Schilo van Coevorden in de spotlight zet. En nu is het weer zover! Na wagyu, wasabi en de ongelooflijk flamboyante king crab, kiest Schilo dit jaar voor een eenvoudig, maar onwaarschijnlijk veelzijdig ingrediënt...

Soja

Soja? Jazeker. De Chef van Taiko Restaurant in het Conservatorium Hotel in Amsterdam heeft een compleet menu 'The Circle of Soy-menu' gecreëerd.

Een eerbetoon aan een enkele boon, laat dat maar aan dit culinair genie over. Van voorgerecht tot desserts en in sushi tot tofu, je wordt bijkans van je stoel geblazen door de verscheidenheid aan structuren en smaken. Echt een eetbeleving.

En zoals je ziet; het zijn pláátjes van gerechten, het oog wil immers ook wat. Op het 'The Circle of Soy-menu' staan onder andere gerechten als Sprouting soy met uni & yuzu (gerecht op foto), Tofu foie, Miso en Umeboshi.

Ervaar de bijzondere sojaboon als nooit tevoren. Beschikbaar vanaf 18 september 2018 tot september 2019 in restaurant Taiko.

Taiko Restaurant

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in