De immer jong ogende hartenbreker uit de jaren 80 (én 90 én 00) is op zoek naar iemand die hem dag en nacht professioneel kan bijstaan. Maar juich niet te vroeg. De bijna 53-jarige Rob Lowe heeft een aantal opmerkelijke eisen.

Website TMZ (doorgaans goed geïnformeerd) heeft een vacature ontdekt - op een banensite, speciaal voor het rekruteren van personal assistants - met daarin een opmerkelijke 'wensenlijst', geplaatst door de Amerikaanse acteur, of in elk geval iemand uit zijn team.

Reisje van de zaak
Sommige eisen voor de baan zijn vrij voor de hand liggend ('bereidheid om te reizen' staat in elke vacature van een ster die een assistent zoekt), maar dan volgen er een paar die toch best... apart zijn. 

Lees ook: Een nachtje slapen bij Richard Gere? Het kán gewoon

Jacuzzi of massage?
De gelukkige die de baan krijgt, verdient ruim 65.000 euro (plus bijkomende extra's) en moet ervoor zorgen dat Rob Lowe 'gedurende de hele dag wordt gevoed en zijn koffie krijgt', diegene regelt dat zijn / haar beroemde baas op tijd een designer coiffure krijgt, Lowe moet er zeker van kunnen zijn 'dat er diner-draaiboek is voor het geval hij later dan acht uur 's avonds thuis arriveert' (niet half acht of half negen, nee, vanaf exact 20.00 uur) en onze favoriet: zijn huispersoneel moet ervan op de hoogte zijn of ze zijn jacuzzi van tevoren aan moeten zetten óf alles klaar moeten hebben voor de massage van de heer des huizes. Alles moet piekfijn in orde zijn vóór hij arriveert.

Als hij maar gelukkig is
Op de lijst staat ook gespecificeerd dat zijn assistent precies 12,5 kilo moet kunnen tillen 'ter ondersteuning van de cliënt'. Worden wij toch nieuwsgierig wat er precies 12,5 kilo weegt. Een hond wellicht? Dit kan misschien wat vreemd klinken, maar mensen die al eerder personal assistant zijn geweest (of op een andere manier met beroemdheden hebben gewerkt) kennen het klappen van de glamour-zweep.

Raarste capriolen
Slechts één ding is bij dit soort jobs belangrijk: als hij maar gelukkig is. En daarvoor moet je vaak de raarste capriolen uithalen. Want een 'gewone', onbekende baas kan al veeleisend zijn, maar bij beroemdheden ligt de lat doorgaans nog een stuk hoger. Maar dan mag je wel dag en nacht in het aura van Rob Lowe vertoeven. Een mens kan het slechter treffen.

Bron beeld: Hollandse Hoogte

Ze wordt vandaag 50, en wat blijft Kylie Minogue er altijd goed uitzien. Hoe doet ze dat toch?

In een interview vorige maand gaf Kylie eerlijk toe dat er voor een fotoshoot of opname een hoop werk aan te pas komt. ‘Achter zo’n look zit een heel team, zo sta ik ‘s ochtends echt niet meer op.’ Celebrate yourself at every age, vindt Kylie. Je kunt jezelf niet ouder of jonger maken, je kunt alleen maar jezelf in dit moment zijn. ‘Dus probeer altijd te stralen, in goede maar ook in mindere tijden.’ Ze heeft ook drie echt praktische tips – boring, naar eigen zeggen – waar Kylie al jaren trouw aan blijft. En die werken duidelijk, gezien haar jonge uitstraling. 

3x Kylie's anti-aging tips

1 Sunblock. Zon doet ons goed, maar veroudert de huid, met rimpels tot gevolg. Gebruik deze maanden dus echt een goede spf voor je gezicht, en kies eigenlijk bij voorkeur altijd voor een gezichtscrème met spf.

2 Haal áltijd je make-up af. ‘Ik draag al zo ontzettend lang make-up voor mijn werk. Maar ik maak mijn gezicht altijd schoon.’ Kylie gebruikt daarvoor mousselinedoeken, zachte doeken die extra grondig kunnen reinigen.

3 Een goede dermatoloog. ‘Ga als je kunt. Voor wat behandelingen.’

 

Bron: Prima. Beeld: Getty Images

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Ontwerper Tommy Hilfiger woont samen met zijn vrouw Dee in één van de 151 bewoonde suites van het wereldberoemde Plaza Hotel in New York. Aan Architectural Digest gaven ze een persoonlijke rondleiding voor bijzondere details en vooral veel humor!

Het appartement staat bol van de stijl, maar ook heel veel bijzondere snuisterijen. Terloops zegt Tommy: "Oh ja, dit was een cadeautje van Mick Jagger en dit heb ik van Karl Lagerfeld gekregen."

Dee blijft er lekker nuchter onder, met enige zelfspot: "I can't say this kitchen sees a lot of cooking action.... After all, that's what restaurants are for."

Goede tip

In de slaapkamer hebben Tommy en Dee een kleine minibar laten maken voor koffie en thee. Zo hoeven ze 's ochtends niet naar de keuken beneden en zitten ze met hun koffietje lekker op het terras naar Central Park te kijken. Dat is nog eens wakker worden!

Bekijk de video:

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beeld: ANP. Bron: Architectural Digest