Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Restaurant maakt grappig menu voor kleine kieskeurige eters

Netjes op een stoel voor een uurtje lukt wel, maar beslissen wat hij of zij gaat eten tijdens een familie-uitje? De keuze valt de kleine zwaar en stribbelt tegen. Maar deze slimme deli eigenaren bedachten een oplossing. Front Street Deli, een ongedwongen restaurantje in Altoona, Pennsylvania maak...

Restaurant maakt grappig menu voor kleine kieskeurige eters

Netjes op een stoel voor een uurtje lukt wel, maar beslissen wat hij of zij gaat eten tijdens een familie-uitje? De keuze valt de kleine zwaar en stribbelt tegen. Maar deze slimme deli eigenaren bedachten een oplossing.

Front Street Deli, een ongedwongen restaurantje in Altoona, Pennsylvania maakte het perfecte menu voor de kieskeurige eters en moeilijke kinderen.

De ‘kiddie’ menu biedt standaard kindvriendelijke maaltijden, zoals hotdogs, gegrilde kaas en kip. Je kan zo’n simpele maaltijd bestellen door een veelgezegde zin te zeggen die moeilijke (kleine) eters vaak bezigen: ‘Maakt mij niet uit’, 'Lust ik niet', ‘weet ik veel’…

Voor $ 3,50 kan de kleine gegrilde kaas met frietjes bestellen, ook wel bekend als de “I'm not Hungry” of kies voor 0,50 cent meer voor kip met frietjes oftewel de “I Don’t Care”. Het hele menu bestaat uit:

I Don’t Know: $3,50 - Hotdog met frietjes
I Don’t Care: $4,- Gepaneerde kip met frietjes
I'm Not Hungry: $3,50 Grilled Cheese met frietjes
I Don't Want That: $3,50 Vissticks met frietjes

Of het menu nou werkt, dat weten wij niet. Een ding is wel zeker: herkenbaar is het wel. En daar kunnen wij hard om lachen.