Italië Evenement
Italie
Italie

Italië is op 20, 21 en 22 mei even heel dichtbij. In de tuinen van Kasteel de Haar (Utrecht) om precies te zijn, laat de laars van Europa zich van zijn mooiste, lekkerste en beste kanten zien. Tijdens het grote Italië Evenement | Smaak & Stijl vindt u er meer dan 250 koks, artiesten, kunstenaars en exposanten. Er valt dus met alle zintuigen volop te genieten van de Italiaanse smaken en stijlen! Bovendien zijn er diverse (mode)shows, proeverijen, workshops en optredens ter inspiratie.

Doe nu mee aan de Nouveau-actie en maak kans op 2 toegangskaarten. Ga naar www.italieevenement.nl/actienouveau en vertel waarom u graag de kaarten zou willen winnen.

Wilt u zeker zijn van toegangskaarten dan kunt u deze in de voorverkoop kopen met een korting van € 5,--. Klik hier om uw kaarten te bestellen.

Locatie

Kasteel De Haar
Kasteellaan 1
3455 RR  Haarzuilens

Website

www.italieevenement.nl 

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.