'AverageRob' noemt hij zich op Instagram, oftewel: doorsnee Rob. Maar doorsnee zijn de humor en de foto's van deze 24-jarige Belg allerminst. En deze beelden bewijzen het.

 

De Queen moest eens weten...
Rob heeft maar één missie: mensen aan het lachen maken. "Er is zoveel negativiteit in het nieuws de laatste tijd, ik vind het belangrijk dat mensen soms ook iets te lachen hebben", aldus Rob, die net zijn studie reclame en marketing heeft afgerond en voor het Belgische blad HUMO schrijft. 

 

Psst, Trump
Zo tilt de Queen hem op alsof hij zo licht is als een veertje, zit hij gevaarlijk dicht bij Hillary Clinton, treurt hij mee met de echtscheiding van Angelina Jolie en Brad Pitt, en blijkt hij minstens zo lenig als zangeres Beyoncé. En dat zijn nog maar een paar van zijn foto's van beroemdheden, want Rob heeft er nog veel meer (nieuwsgierig? Je kunt de grappenmaker, die al 101.000 online fans heeft, ook volgen op Instagram, klik dan hier.)

 

Precisiewerk
"Het hele proces duurt een uur of twee, drie; de juiste foto van de ster in kwestie vinden, is nog het meeste werk." Maar als hij die te pakken heeft, krijg je deze grappige (en heel knap gemaakte) beelden, die inmiddels een wereldwijde hit zijn.
Dijenkletsen met Barack Obama.

Met een iets te close Hillary Clinton.

Voormalig acteurskoppel Angelina Jolie en Brad Pitt... en Rob.

Duidelijk geen Trump-fan.

Dan weet je dat het trucage is!

En natuurlijk mocht - een lichtelijk ongemakkelijke - zangeres Adele niet ontbreken in dit lijstje. 

Bron: Daily Mail
Bron beelden: @AverageRob

 

 

Tijdens de Nouveau Matinee vertelde fotografe Sacha de Boer bevlogen over haar carrière én de switch die daaraan vooraf ging. Ook onthulde ze wat haar favoriete Nouveau-foto is. Tijdens de shoot van Freek de Jonge en zijn vrouw Hella, legde ze het moment vast.

"Het idee was om een filmscène na te bootsen", steekt Sacha van wal. "En eigenlijk had ik heel de tijd maar één film in gedachten... De beroemde spaghetti-scène uit Lady en de Vagebond. Want Freek is toch gewoon een beetje die Vagebond als je 'm zo ziet?"

"Dus ik had een pak spaghetti gehaald, blijkt Hella helemaal geen koolhydraten te eten. Gelukkig deed ze voor de foto wel alsof."

Humor

Is dit dan Sacha's favoriet? Nee, maar wel een andere foto uit die serie. "Ik vind dit beeld zó humoristisch. Het is uiteindelijk niet in Nouveau geplaatst, maar is wél mijn favoriet."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Social Media is dé plek waar je een kijkje achter de schermen krijgt van bekende deuren. En Vaderdag gaf vandaag de aftrap voor een stortvloed aan lieve vaderdagboodschappen. We pikten er een paar voor je uit.

1. Gisele Bündchen zet haar man Tom Brady in het zonnetje.

2. En Goldie Hawn plaatste deze lieve foto samen met haar partner Kurt Russel (we hopen wel dat dit tijdens een wijnproeverij was ofzo ;-))

 

Here’s to the best daddy and GRAND daddy!! Xxx ❤️❤️. Happy Father’s Day to all

Een bericht gedeeld door Goldie Hawn (@officialgoldiehawn) op

3. Doutzen deelde dit mooie plaatje van manlief Sunnery James en de kids.

4. Tyra Banks geeft haar vader deze dikke digitale vaderdagkus.

5. Bindi Sue Irwin plaatste deze mooie oude foto met haar overleden vader Steve.

 

I miss you. ❤️

Een bericht gedeeld door Bindi Irwin (@bindisueirwin) op

6. En Gordon Ramsay spoort zijn dochter aan maar snel een vaderdagontbijtje te maken.

7. En Justin Timberlake is helemaal in de wolken met zijn kleine.

8. David Beckham kreeg van zijn vrouw Victoria déze leuke vaderdagfelicitatie.

 

I think they love him 😘x Truly the best daddy @davidbeckham x missing u @brooklynbeckham x

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

En van hém was ook die gezellige ontbijttafel:

Beeld: Instagram.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in