'AverageRob' noemt hij zich op Instagram, oftewel: doorsnee Rob. Maar doorsnee zijn de humor en de foto's van deze 24-jarige Belg allerminst. En deze beelden bewijzen het.

 

De Queen moest eens weten...
Rob heeft maar één missie: mensen aan het lachen maken. "Er is zoveel negativiteit in het nieuws de laatste tijd, ik vind het belangrijk dat mensen soms ook iets te lachen hebben", aldus Rob, die net zijn studie reclame en marketing heeft afgerond en voor het Belgische blad HUMO schrijft. 

Article continues after the ad

 

Psst, Trump
Zo tilt de Queen hem op alsof hij zo licht is als een veertje, zit hij gevaarlijk dicht bij Hillary Clinton, treurt hij mee met de echtscheiding van Angelina Jolie en Brad Pitt, en blijkt hij minstens zo lenig als zangeres Beyoncé. En dat zijn nog maar een paar van zijn foto's van beroemdheden, want Rob heeft er nog veel meer (nieuwsgierig? Je kunt de grappenmaker, die al 101.000 online fans heeft, ook volgen op Instagram, klik dan hier.)

 

Precisiewerk
"Het hele proces duurt een uur of twee, drie; de juiste foto van de ster in kwestie vinden, is nog het meeste werk." Maar als hij die te pakken heeft, krijg je deze grappige (en heel knap gemaakte) beelden, die inmiddels een wereldwijde hit zijn.
Dijenkletsen met Barack Obama.

Met een iets te close Hillary Clinton.

Voormalig acteurskoppel Angelina Jolie en Brad Pitt... en Rob.

Duidelijk geen Trump-fan.

Dan weet je dat het trucage is!

En natuurlijk mocht - een lichtelijk ongemakkelijke - zangeres Adele niet ontbreken in dit lijstje. 

Bron: Daily Mail
Bron beelden: @AverageRob