'AverageRob' noemt hij zich op Instagram, oftewel: doorsnee Rob. Maar doorsnee zijn de humor en de foto's van deze 24-jarige Belg allerminst. En deze beelden bewijzen het.

 

De Queen moest eens weten...
Rob heeft maar één missie: mensen aan het lachen maken. "Er is zoveel negativiteit in het nieuws de laatste tijd, ik vind het belangrijk dat mensen soms ook iets te lachen hebben", aldus Rob, die net zijn studie reclame en marketing heeft afgerond en voor het Belgische blad HUMO schrijft. 

 

Psst, Trump
Zo tilt de Queen hem op alsof hij zo licht is als een veertje, zit hij gevaarlijk dicht bij Hillary Clinton, treurt hij mee met de echtscheiding van Angelina Jolie en Brad Pitt, en blijkt hij minstens zo lenig als zangeres Beyoncé. En dat zijn nog maar een paar van zijn foto's van beroemdheden, want Rob heeft er nog veel meer (nieuwsgierig? Je kunt de grappenmaker, die al 101.000 online fans heeft, ook volgen op Instagram, klik dan hier.)

 

Precisiewerk
"Het hele proces duurt een uur of twee, drie; de juiste foto van de ster in kwestie vinden, is nog het meeste werk." Maar als hij die te pakken heeft, krijg je deze grappige (en heel knap gemaakte) beelden, die inmiddels een wereldwijde hit zijn.

Dijenkletsen met Barack Obama.

Met een iets te close Hillary Clinton.

Voormalig acteurskoppel Angelina Jolie en Brad Pitt... en Rob.

Duidelijk geen Trump-fan.

Dan weet je dat het trucage is!

En natuurlijk mocht - een lichtelijk ongemakkelijke - zangeres Adele niet ontbreken in dit lijstje. 

Bron: Daily Mail
Bron beelden: @AverageRob

 

 

Deckers... Daphne Deckers. Hier staat ze toch mooi maar even naast James Bond. Bekijk hier het fragment én nog wat foto's uit de oude doos van de première. Lekker nostalgisch!

Hier vertelt Daphne bij RTL Late Night over haar optreden in werelds' bekendste spionagefilm én zie je natuurlijk het fragment.

 
Bij de première in Amsterdam waren Daphne en James Bond himself, Pierce Brosnan, natuurlijk van de partij.
 
En vanaf de andere kant, zag dat er zo uit.

Daphne's vaste 'interviewpartner', de échte Q, was er ook.

Hoewel ze in de film drie scènes heeft, wordt ze jaarlijks nog uitgenodigd op James Bond-conventies om te komen signeren. Dat Daphne 'Bond girl' is, neemt niemand haar meer af. 

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Het is de derde donderdag van november en dat betekent... Dat de Nouveau beaujolais verkrijgbaar is! En met zo'n naam, willen we daar natuurlijk al te graag op proosten.

De Beaujolais Nouveau is een van de populairste primeurwijnen ter wereld. Steevast op de derde donderdag van november klinkt het: "Le nouveau Beaujolais est arrivé!". Een stormloop naar de wijnwinkel is het gevolg, want jaarlijkss worden er zo'n 55 miljoen (!) flessen van verkocht.

Wij spoeden ons ook naar de winkel en drinken 'm licht gekoeld zodat het we het sappige rode fruit optimaal proeven.

Santé!

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in