Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nu al een collector's item: dit is de laatste kerstkaart van de Obama's

De Obama's hebben officieel hun laatste Witte Huis-kerstkaart verzonden. Het is traditie voor de president van Amerika om een kaart te sturen naar vrienden, politieke aanhangers en de media. En wij mogen er ook van meegenieten, omdat ontvangers dit collector's item hebben gedeeld op social media....

Nu al een collector's item: dit is de laatste kerstkaart van de Obama's

De Obama's hebben officieel hun laatste Witte Huis-kerstkaart verzonden. Het is traditie voor de president van Amerika om een kaart te sturen naar vrienden, politieke aanhangers en de media. En wij mogen er ook van meegenieten, omdat ontvangers dit collector's item hebben gedeeld op social media.

De presidentiële familie heeft gebruikgemaakt van de gelegenheid dat ze allemaal op-en-top gekleed gingen: het is een foto van het gezin tijdens het staatsdiner ter ere van de Canadese premier Justin Trudeau.

Echte dames
Bekijk hoeveel dochters Sacha en Malia zijn veranderd sinds 2014 - zie de foto met de kerstelfjes - het jaar dat de meiden poseerden met hun ouders en zes kleine geluksvogels tijdens hun 'Christmas in Washington'-special.

Prachtige dames zijn ze geworden, en Michelle en Barack zouden niet meer (en trotser) kunnen stralen. Bekijk hieronder de laatste kerstfoto.

Lees ook: Binnenkijken: hier gaan de Obama's straks wonen

Nog een paar iconische kerstkaarten van het Witte Huis door de jaren heen.