De Obama's hebben officieel hun laatste Witte Huis-kerstkaart verzonden. Het is traditie voor de president van Amerika om een kaart te sturen naar vrienden, politieke aanhangers en de media. En wij mogen er ook van meegenieten, omdat ontvangers dit collector's item hebben gedeeld op social media.

De presidentiële familie heeft gebruikgemaakt van de gelegenheid dat ze allemaal op-en-top gekleed gingen: het is een foto van het gezin tijdens het staatsdiner ter ere van de Canadese premier Justin Trudeau.
 

Echte dames
Bekijk hoeveel dochters Sacha en Malia zijn veranderd sinds 2014 - zie de foto met de kerstelfjes - het jaar dat de meiden poseerden met hun ouders en zes kleine geluksvogels tijdens hun 'Christmas in Washington'-special.

Prachtige dames zijn ze geworden, en Michelle en Barack zouden niet meer (en trotser) kunnen stralen. Bekijk hieronder de laatste kerstfoto.

En de tekst op de kaart is minstens zo mooi.

En zo zag de familie er twee jaar geleden uit.

Lees ook: Binnenkijken: hier gaan de Obama's straks wonen

Nog een paar iconische kerstkaarten van het Witte Huis door de jaren heen.

De kerstkaart van de Obama's in 2013.
 

 


De Kennedy-kerstkaart (1961).

 


Deze kaart, met daarop het schilderij Farmyard in Winter, verstuurde president Ford in 1975.


De officiële kerstkaart uit 1992 van de familie Bush.


In 1978 kregen vrienden en andere intimi deze Witte Huis-kaart van de familie Carter.

Afgelopen woensdag werd ze 52 jaar, vandaag krijgt ze tijdens de Amerikaanse Billboard Music Awards de Icon Award uitgereikt.

De Icon Award is een beloning voor de lifetime invloed die een artiest heeft gehad op de muziekindustrie. Voorgangers van Janet waren onder anderen Stevie Wonder, Prince, Celine Dion en Cher. De zangeres, die afgelopen jaar nog een kind kreeg en inmiddels is gescheiden van de vader van haar kind, treedt vanavond voor het eerst sinds negen jaar weer live op tv op. 'Can't wait!' zei ze daarover.

 

Beeld: Getty Images
 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!