Van ons, voor u!

Uitpakken in stijl

Trakteert

Zo’n 30ste verjaardag vier je natuurlijk niet alleen, dat doen we samen met u! Hoe? Met maar liefst dertig verschillende schitterende cadeaus die helemaal passen bij Nouveau. Top end beauty, mode, design en meer, speciaal geselecteerd voor u, omdat we graag in stijl uitpakken.

Een cadeau winnen?

Met een aanbod van €40.000,- aan luxe mode en beautyprijzen is dit een zeer feestelijke winactie. Als abonnee vindt u uw unieke code op de abonneebrief die bij het jubileumnummer is bijgesloten. Bent u geen abonnee? Dan is er een kaart te vinden op pagina 195. Kras de code op de kaart en kijk snel op www.nouveau.nl/nouveautrakteert!

LET OP: alleen met een Nouveau magazine kunt u dus meedoen aan de actie. 

De prijzen die gewonnen kunnen worden staan op blz. 196 t/m 225 van het jubileumnummer. Nieuwsgierig? Dit zijn vier prijzen die u kunt winnen!

Trakteert

Arm candy

Schitterende tas met zijde en leren details uit de najaarscollectie van het luxe modemerk Riani. Riani geeft drie fraaie tassen weg t.w.v. €369,-.

Trakteert

Tijdloos

Dankzij zijn tijdloos mooie design past een horloge van Calvin Klein bij elke outfit. Fraai van belijning, modern en praktisch is het bicolor horloge in gepolijst rvs met roségouden finish. Nouveau mag trakteren op zes exemplaren t.w.v. €280,-.

Trakteert

Perfecte pump

Op zoek naar de perfecte hakken begon Juliette de Vries voor zichzelf met als uitgangspunt: één iconisch model pump, verkrijgbaar in hakhoogtes van 7,5 en 10 cm. De verleidelijke suède high heels van Ferragio matchen met elke look. Drie paar Ferragio pumps t.w.v. € 365,- zijn nu te winnen!

Trakteert

Aantrekkelijk

Het bijzondere Londense modemerk Phase Eight brengt speelse designs die een brug slaan tussen de klassieke merken enerzijds en de high fashion modelabels anderzijds. Van een prachtige kleur diepblauw is deze vrouwelijke jumpsuit. Phase Eight geeft er maar liefst zeven, t.w.v. €185,-, weg!

Plaatjes toch? Dus doe mee & win!

Met het veranderen der seizoenen, vieren verkoudheid en griep ook weer hoogtij. Werk aan die weerstand (en een hoop andere dingen) op deze spartaanse, maar effectieve, manier.

Koud douchen. Je moet er niet aan denken. Lekker warm en comfortabel zou douchen moeten zijn. Toch levert een koude douche, of zelfs alleen een paar minuutjes afdouchen, je veel meer op. Een ijzersterke weerstand bijvoorbeeld. Een mooiere huid ook, en een beter figuur. Heb je nóg meer redenen nodig?

1. Very immuun

Door een koude douche gaat je lichaam aan het werk, het moet je weer warm zien te krijgen. Je bloed wordt sneller naar de belangrijke organen gepompt om te voorkomen dat ze onderkoeld raken, een soort oerinstinct van het lijf.

Je bloeddruk gaat naar beneden en je stofwisseling omhoog. Door die ‘extreme kou’, moet het lijf zich sterker verweren tegen ziektes en krijgt je immuunsysteem een boost.

2. Lekker alert

Goed diep ademhalen onder de koude douche houdt je temperatuur op peil en verhoogt je zuurstofopname. De hartslag stijgt, het bloed gaat sneller stromen: je wordt energieker. En door de verbeterde bloedtoevoer naar de hersenen ben je ook alerter. Goed begin van de dag.

3. Huid & haar

Het is veel beter voor huid en haar. Door een koude douche sluiten de poriën en droogt de huid niet uit. Ook je haren houden meer vocht vast door koud water, waardoor je coupe voller wordt, niet droog is, maar juist glanst.

4. Mooi lijf

Je wordt er strakker van. Dat heeft te maken met bruin (gezond) vet, niet te verwarren met wit (ongezond) vet dat op onze heupen blijft plakken!, in ons lijf dat wordt aangemaakt bij lagere temperaturen. Dit vet zet energie om in lichaamswarmte, wat helpt bij afvallen.

5. Tevreden spieren

Met een koude douche (of ijsbad, maar dat gaat wat ver) verminder je spierpijn en kun je spierpijn zelfs voorkomen. De bloedvaten vernauwen door het koude water, het bloed gaat sneller stromen en afvalstoffen in de spieren worden sneller afgevoerd.

Topsporters pakken na een zware inspanning niet voor niets een ijsbad…

6. Antidepressiva

Koud water geeft je een kick. Een reden dat buiten zwemmen steeds populairder wordt. Het geeft je adrenaline en endorfine een boost en verbetert je humeur door dat oppeppende gevoel. Het kan helpen bij neerslachtigheid.

7. De wereld dankt je

Je bent immers leuk bezig voor het milieu doordat je geen verwarmd water gebruikt...

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Amuses, champagne, een meergangen-diner een wijnarrangement… Een etentje bij een restaurant met één of meer Michelinsterren kán behoorlijk in de papieren lopen. Maar dat hoeft niet altijd. Bij deze restaurants hoeft het niet meteen rib uit je lijf te trekken en eet je geweldig goed.

In de Top 10 vind je voornamelijk restaurants in Azië met als absolute nummer 1 Lia Fan (*) in Singapore waar je al voor € 2,- iets geweldig lekkers kan eten.

Maar iets dichterbij, in Spanje bijvoorbeeld, bij L’Antic Moli (*) in El Castell (vlakbij Altea), eet je een vastgesteld lunchmenu al vanaf ongeveer € 15,-.

Liever ook weinig reiskosten maken? In Nederland kan je terecht bij Sinne (*) in Amsterdam, dat binnenkomt op 39 in de Top 50 goedkoopste restaurants met een Michelinster. Een lunchmenu kost daar ongeveer € 50,-.

In Winsterswijk eet je bij de Strandlodge (*) een lunchmenu voor € 30,-, wat ze een plekje oplevert in de Top 30. Voor een diner op Michelinsterniveau, is drie tientjes  toch goed te doen. En je zit er ook nog eens fantastisch. Op naar Winterswijk!

Bron: Traveloka.com. Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.