Van ons, voor u!

Uitpakken in stijl Trakteert

Zo’n 30ste verjaardag vier je natuurlijk niet alleen, dat doen we samen met u! Hoe? Met maar liefst dertig verschillende schitterende cadeaus die helemaal passen bij Nouveau. Top end beauty, mode, design en meer, speciaal geselecteerd voor u, omdat we graag in stijl uitpakken.

Article continues after the ad

Een cadeau winnen?

Met een aanbod van €40.000,- aan luxe mode en beautyprijzen is dit een zeer feestelijke winactie. Als abonnee vindt u uw unieke code op de abonneebrief die bij het jubileumnummer is bijgesloten. Bent u geen abonnee? Dan is er een kaart te vinden op pagina 195. Kras de code op de kaart en kijk snel op www.nouveau.nl/nouveautrakteert!

LET OP: alleen met een Nouveau magazine kunt u dus meedoen aan de actie. 

De prijzen die gewonnen kunnen worden staan op blz. 196 t/m 225 van het jubileumnummer. Nieuwsgierig? Dit zijn vier prijzen die u kunt winnen!

Trakteert

Arm candy

Schitterende tas met zijde en leren details uit de najaarscollectie van het luxe modemerk Riani. Riani geeft drie fraaie tassen weg t.w.v. €369,-.

Trakteert

Tijdloos

Dankzij zijn tijdloos mooie design past een horloge van Calvin Klein bij elke outfit. Fraai van belijning, modern en praktisch is het bicolor horloge in gepolijst rvs met roségouden finish. Nouveau mag trakteren op zes exemplaren t.w.v. €280,-.

Trakteert

Perfecte pump

Op zoek naar de perfecte hakken begon Juliette de Vries voor zichzelf met als uitgangspunt: één iconisch model pump, verkrijgbaar in hakhoogtes van 7,5 en 10 cm. De verleidelijke suède high heels van Ferragio matchen met elke look. Drie paar Ferragio pumps t.w.v. € 365,- zijn nu te winnen!

Trakteert

Aantrekkelijk

Het bijzondere Londense modemerk Phase Eight brengt speelse designs die een brug slaan tussen de klassieke merken enerzijds en de high fashion modelabels anderzijds. Van een prachtige kleur diepblauw is deze vrouwelijke jumpsuit. Phase Eight geeft er maar liefst zeven, t.w.v. €185,-, weg!

Plaatjes toch? Dus doe mee & win!