Nouveau viert 30ste verjaardag met Mart Visser en dubbeldik feestnummerfeestnummer

In 1986 verscheen glossy Nouveau voor het eerst. Aanleiding voor een uniek jubileumnummer met een bijzondere gasthoofdredacteur: Mart Visser. De eerste editie werd zaterdag uit handen van Liz Snoijink aan Mart uitgereikt tijdens zijn FW16 Haute Couture show in Amsterdam.

Nouveau bestaat dertig jaar en om dat te vieren pakt het tijdschrift flink uit. Om te beginnen trakteert Nouveau zijn lezers op vier fraaie litho’s van couturier en beeldend kunstenaar Mart Visser. Eén litho wordt verspreid met het dubbeldikke feestnummer de drie andere zijn voordelig bij te bestellen. Bovendien maken lezers kans op prachtige mode-, design- en –beautyprijzen, geselecteerd door de redactie, met een totaalwaarde van ruim € 40.000,-
Mart Visser is gasthoofdredacteur van Nouveau’s jubileumeditie en dat betekent natuurlijk veel vrouwelijke mode. Daarnaast biedt deze inspirerende BN’er de lezers een verrassende blik in zijn drukke leven. Zijn tweede thuis in Frankrijk, zijn relatie met partner Job, zijn favoriete vakantieplekken en veel meer: we lezen het allemaal in Nouveau #11-12. De combinatie Nouveau x Mart Visser bleek een heel gelukkige: “Nouveau en ik delen dezelfde smaak,” aldus de Amsterdamse couturier.

 

feestnummer

Hoofdredacteur Mies de Vries is blij met het dubbeldikke nummer: “Veel geweldige producties en bijzondere interviews, zoals lezers van ons gewend zijn. Maria Goos die Marte Röling interviewt, drie topactrices, Annick Pfeiffer, Merel Polat en Liz Snoiijnk, in een modereportage rond Mart. We zijn ontzettend trots op onze trouwe schare lezeressen en willen die graag verwennen. In ons jubileumnummer doen we dat vol overgave. Niet alleen met cadeaus, maar ook met inhoud, waaraan ontzettend hard is gewerkt door iedereen.”

Tijdens zijn wervelende Fall/Winter 2016-show op 17 september, ontving Mart Visser de eerste editie van het Jubileumnummer uit handen van actrice Liz Snoijink, muze van hemzelf én van Nouveau.

www.martvisser.nl

Het internet helpt mee om dit verliefde stelletje te vinden. Een fotograaf legde het bijzondere (en prachtige) moment vast, maar kon ze daarna niet meer vinden.

Matthew Dippel was natuurfoto’s aan het schieten in bij Taft Point in het Yosemite National Park in Californië, toen het koppel ineens in beeld kwam. Toen de man op één knie ging zitten, bedacht de fotograaf zich niet en legde het bijzondere moment vast.

"Er werd daarna veel geknuffeld en gekust, dus ik neem aan dat ze 'ja' heeft gezegd," zei hij tegen CNN die het verhaal ook oppikte.

Hij rende naar de plek waar hij het stel gezien had (ongeveer twee minuten), maar de twee waren al verdwenen. Ook andere bezoekers van het park hebben zie niet meer gezien. Dus schakelde Matthew Twitter in met deze oproep:

Inmiddels is het bericht meer dan 100.000 gedeeld, maar het verliefde setje heeft zich nog niet gemeld. Toch jammer, van zo’n prachtplaatje!

Bron: NU.nl

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Het was heerlijk zonnig afgelopen weken, maar de herfst dient zich nu toch echt aan. We kunnen onze warme kleren weer tevoorschijn halen. Maar om nou te zeggen dat die fris en fruitig ruiken... nou nee.

Dan maar alles wassen? Dat is gelukkig niet nodig. Die muffe geur haal je er in mum van tijd uit. En je raadt nooit waarmee. 

Daar proosten we op

Geloof het of niet: er komt drank aan te pas. Om je kleding op te frissen, heb je een plantenspuit en wodka nodig. Omdat je het niet drinkt (nee echt niet), maar op je kleding spuit, is een goedkoop huismerk voldoende.

Lees ook: Kriebelende wollen trui? Zo zit-ie weer zalig!

Snel en safe schoon

Waarom het werkt? De alcohol doodt alle bacteriën die luchtjes met zich meebrengen, maar laat daarna geen dranklucht achter. Wol, katoen en polyester zijn veilig om te bespuiten. Wees voorzichtig met dure materialen als zijde en leer.

Bron: Libelle.nl. Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

​​​​​​​