Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nooit meer die mooie laarzen laten liggen!

Wordt u weleens verliefd op iets prachtigs? En voelt u zich dan teleurgesteld als sommige dingen wellicht te mooi lijken om waar te zijn? Dit was exact het gevoel die Henriëtte Bons, bedenker van ZOOFF Socks, had toen zij een paar prachtige laarzen paste en er achter kwam dat haar voet er niet go...

Nooit meer die mooie laarzen laten liggen!

Wordt u weleens verliefd op iets prachtigs? En voelt u zich dan teleurgesteld als sommige dingen

Sokken

wellicht te mooi lijken om waar te zijn? Dit was exact het gevoel die Henriëtte Bons, bedenker van ZOOFF Socks, had toen zij een paar prachtige laarzen paste en er achter kwam dat haar voet er niet goed inkwam. Zij wilde haar teleurstelling niet accepteren en bedacht de ZOOFF Socks.

Dit is dé oplossing voor vrouwen die moeite hebben met het in- en uitkomen van laarzen. Met de speciale sokken glijdt u moeiteloos uw laarzen in en uit. Daarbij biedt de sok perfect draagcomfort zodat u modieus en comfortabel kunt genieten. Elke dag weer.

Sokken

Elke vrouw is een uitstekende ervaringsdeskundigen. Wij wisselen onder elkaar graag tips en adviezen uit, maar zitten vaak zelf ook met vragen. ZOOFF biedt een luisterend oor met ZOOFF Community. U kunt hier lid van worden om uw ervaring te delen of handige tips te ontvangen. Zo verbeterd ZOOFF ook haar producten. Ook fijn: ZOOFF kent een zacht prijsje! Voor €19,95 heeft u al een paar. Dus geen reden meer om die pracht laarzen te laten liggen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren