Wordt u weleens verliefd op iets prachtigs? En voelt u zich dan teleurgesteld als sommige dingen

Sokken

wellicht te mooi lijken om waar te zijn? Dit was exact het gevoel die Henriëtte Bons, bedenker van ZOOFF Socks, had toen zij een paar prachtige laarzen paste en er achter kwam dat haar voet er niet goed inkwam. Zij wilde haar teleurstelling niet accepteren en bedacht de ZOOFF Socks.

Dit is dé oplossing voor vrouwen die moeite hebben met het in- en uitkomen van laarzen. Met de speciale sokken glijdt u moeiteloos uw laarzen in en uit. Daarbij biedt de sok perfect draagcomfort zodat u modieus en comfortabel kunt genieten. Elke dag weer.

Sokken

ZOOFF Socks is erop gericht om het dragen van laarzen zo prettig mogelijk te maken. Door de unieke combinatie van functionaliteit en materialen zorgt voor een optimale instapcomfort. De sokken zijn zacht, ademend, elastisch en ondersteunend. De sokken zijn 100% Nederlands: bedacht, ontworpen én geproduceerd in eigen land.

Elke vrouw is een uitstekende ervaringsdeskundigen. Wij wisselen onder elkaar graag tips en adviezen uit, maar zitten vaak zelf ook met vragen. ZOOFF biedt een luisterend oor met ZOOFF Community. U kunt hier lid van worden om uw ervaring te delen of handige tips te ontvangen. Zo verbeterd ZOOFF ook haar producten. Ook fijn: ZOOFF kent een zacht prijsje! Voor €19,95 heeft u al een paar. Dus geen reden meer om die pracht laarzen te laten liggen.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Het laatste nummer van het jaar, dáár pakken we lekker mee uit. Mét Koningin Máxima op de cover en je leest ook een jaaroverzicht van de koningin, een práchtig exclusief interview (+ mooie foto's) met Minister Sigrid Kaag, véél inspiratie voor je kerstoutfit en je jaarhoroscoop voor 2019.

Interview Sigrid Kaag

Wie is die stoere, blonde vrouw die jarenlang als diplomaat in het buitenland werkte en in oktober 2017 aanschoof bij het derde kabinet-Rutte als Minister voor Buitenlandse handel en Ontwikkelingssamenwerking?

Monique van de Sande onderwierp Sigrid Kaag (57) aan een spervuur van vragen en kreeg verrassend openhartig antwoord.

Het jaar van Máxima

het was een moeilijk jaar koningin Máxima, die in tien maanden tijd haar vader én haar zusje verloor. Toch hield ze zich dapper en strijdvol staande in een veelbewogen 2018.

Glamour, glans en glitter in fashion en accessoires

De trend van het moment is glitter en metallic en laat dat nou hélemaal bij deze tijd van het jaar passen. In Nouveau vind je héél veel inspiratie voor de mooiste juwelen, beauty en outfits om er met kerst en Oud & Nieuw geweldig uit te zien.

Journaliste Roos Schlikker maakt een bijzondere reis met haar vader

'Al jaren vierde mijn moeder met mijn vader haar verjaardag in Florence. Daar was ze gelukkig, mijn bipolaire moeder. Vorig jaar stierf ze. dit jaar zou ze zeventig geworden zijn, mijn lieve mama. "Ga jij dan met me mee, Roos?, " vroeg mijn vader schuchter.'

Recepten voor prachtige feestgerechten

Chef Nigel Slater doet niets liever dan gasten verwennen met liefdevol bereide heerlijkheden, zoals deze drie winterse beauties.

Jaarhoroscoop 2019: Het wordt het jaar van passie en positiviteit

In 2019 richten we ons op het positieve, wat er in overvloed is. de sterren hebben good vibes voor alle tekens en met een beetje hulp van Mercurius en Jupiter kunnen we het leven en de liefde vol passie omarmen. 

En verder:

Citytrips naar Londen, Hamburg en Antwerpen, een indrukwekkend interview met drie vrouwen na hun cosmetische ingreep en Maarten van der Weijden deelt met zijn Daisy hun relatiegeheimen. En natuurlijk ook de leukste eindejaarstips op het gebied van cultuur, theater en muziek.

Wil jij als abonnee de nieuwe Nouveau ook als eerste op je deurmat? Neem dan een abonnement of geef er deze kerst eentje cadeau!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Wil je deze kerst en Oud & Nieuw écht iets bijzonders op tafel zetten? Een drie-Michelinsterrengerecht bijvoorbeeld? Dat kan! Toprestaurants De Leest, Parkheuvel, De Lindehof en De Librije bundelen hun krachten met een heuse foodbox.

Alle ingrediënten die je nodig hebt voor een luxe kerstmenu, zitten erin (dus geen lange rijen bij de slager en visboer!).

Je hoeft de gerechten alleen nog even af te maken. Daar heb je ongeveer een minuut of 20 voor nodig. Dat betekent meer tijd met de familie en vrienden aan tafel!

in elke box zit een 4 gangen-menu met gerechten die een lust zijn voor het oog.

Je bestelt de 'signature' gerechten via www.cooklikeachef.nl. Ook voor de komende feestdagen kan je nog bestellen. Ze bezorgen op maandag 24, vrijdag 28 en maandag 31 december.

Maak zelf de gerechten van topchefs als Jonnie Boer***, Jacob Jan Boerma***, Soenil Bahadoer** en Erik van Loo**. 

Op de site staan handige instructiefilmpjes met alle tips and tricks om je bord zó mooi op te maken, dat het lijkt alsof Jonnie of Jacob Jan zelf bij je in de keuken heeft gestaan.

Nieuwsgierig? Dit is een voorbeeldmenu van Jonnie Boer van De Librije***

Rauw gemarineerde sabling met amandelsherry en maggiplant

*

Zeeduivel met gepofte aubergine en beurre blanc van gefermenteerd paprikasap

**

Langzaam gegaarde lamsnek met gerookte aal, zeewier en sap van koolrabi

***

Losgeslagen appeltaart

****

Nou, wij weten het wel! 

De boxen zijn verkrijgbaar vanaf € 64,50 per persoon. Maar dan heb je wel alles in huis voor een 4-gangen-diner. Als je wilt kan je er ook nog bijpassende wijnen bij bestellen. En er zijn trouwens ook vegetarische menu's beschikbaar.

Ook leuk: Je kan ook een CookLikeAChef-box als cadeaubon bestellen. Een leuk cadeautje voor onder de boom voor een culi-liefhebber!

www.cooklikeachef.nl

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in