Wordt u weleens verliefd op iets prachtigs? En voelt u zich dan teleurgesteld als sommige dingen

Sokken

wellicht te mooi lijken om waar te zijn? Dit was exact het gevoel die Henriëtte Bons, bedenker van ZOOFF Socks, had toen zij een paar prachtige laarzen paste en er achter kwam dat haar voet er niet goed inkwam. Zij wilde haar teleurstelling niet accepteren en bedacht de ZOOFF Socks.

Dit is dé oplossing voor vrouwen die moeite hebben met het in- en uitkomen van laarzen. Met de speciale sokken glijdt u moeiteloos uw laarzen in en uit. Daarbij biedt de sok perfect draagcomfort zodat u modieus en comfortabel kunt genieten. Elke dag weer.

Sokken

ZOOFF Socks is erop gericht om het dragen van laarzen zo prettig mogelijk te maken. Door de unieke combinatie van functionaliteit en materialen zorgt voor een optimale instapcomfort. De sokken zijn zacht, ademend, elastisch en ondersteunend. De sokken zijn 100% Nederlands: bedacht, ontworpen én geproduceerd in eigen land.

Elke vrouw is een uitstekende ervaringsdeskundigen. Wij wisselen onder elkaar graag tips en adviezen uit, maar zitten vaak zelf ook met vragen. ZOOFF biedt een luisterend oor met ZOOFF Community. U kunt hier lid van worden om uw ervaring te delen of handige tips te ontvangen. Zo verbeterd ZOOFF ook haar producten. Ook fijn: ZOOFF kent een zacht prijsje! Voor €19,95 heeft u al een paar. Dus geen reden meer om die pracht laarzen te laten liggen.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Maar weinig boeken mogen zich op veel aandacht verheugen vóórdat ze verschijnen. Misschien een nieuwe in de Harry Potter-reeks of Dan Brown die met een historische spionageroman komt.

Neem dan Becoming, van Michelle Obama. Naar haar autobiografie werd reikhalzend uitgekeken en ze stelde niet teleur.

Haar openhartige relaas over haar jeugd, het combineren van haar carrière als advocate met het moederschap en de uitdagingen die getrouwd zijn met Barack Obama met zich meebrengen, het komt allemaal aan bod.

En daarmee breekt ze alle records. Binnen een week stond ze op nummer 1 van de New York Times bestsellers lijst en het boek is nu al het meest verkochte boek van 2018. Toch knap voor een titel die aan het einde van dit jaar uitkwam.

Inmiddels hebben 3 miljoen mensen het boek op de kast liggen, en dat is alleen al in Amerika en Canada. En bij ons staat 'ie ook op het verlanglijstje. De Nederlandse versie heet Mijn verhaal.

Bron: People.com. Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Het laatste nummer van het jaar, dáár pakken we lekker mee uit. Mét Koningin Máxima op de cover en je leest ook een jaaroverzicht van de koningin, een práchtig exclusief interview (+ mooie foto's) met Minister Sigrid Kaag, véél inspiratie voor je kerstoutfit en je jaarhoroscoop voor 2019.

Interview Sigrid Kaag

Wie is die stoere, blonde vrouw die jarenlang als diplomaat in het buitenland werkte en in oktober 2017 aanschoof bij het derde kabinet-Rutte als Minister voor Buitenlandse handel en Ontwikkelingssamenwerking?

Monique van de Sande onderwierp Sigrid Kaag (57) aan een spervuur van vragen en kreeg verrassend openhartig antwoord.

Het jaar van Máxima

het was een moeilijk jaar koningin Máxima, die in tien maanden tijd haar vader én haar zusje verloor. Toch hield ze zich dapper en strijdvol staande in een veelbewogen 2018.

Glamour, glans en glitter in fashion en accessoires

De trend van het moment is glitter en metallic en laat dat nou hélemaal bij deze tijd van het jaar passen. In Nouveau vind je héél veel inspiratie voor de mooiste juwelen, beauty en outfits om er met kerst en Oud & Nieuw geweldig uit te zien.

Journaliste Roos Schlikker maakt een bijzondere reis met haar vader

'Al jaren vierde mijn moeder met mijn vader haar verjaardag in Florence. Daar was ze gelukkig, mijn bipolaire moeder. Vorig jaar stierf ze. dit jaar zou ze zeventig geworden zijn, mijn lieve mama. "Ga jij dan met me mee, Roos?, " vroeg mijn vader schuchter.'

Recepten voor prachtige feestgerechten

Chef Nigel Slater doet niets liever dan gasten verwennen met liefdevol bereide heerlijkheden, zoals deze drie winterse beauties.

Jaarhoroscoop 2019: Het wordt het jaar van passie en positiviteit

In 2019 richten we ons op het positieve, wat er in overvloed is. de sterren hebben good vibes voor alle tekens en met een beetje hulp van Mercurius en Jupiter kunnen we het leven en de liefde vol passie omarmen. 

En verder:

Citytrips naar Londen, Hamburg en Antwerpen, een indrukwekkend interview met drie vrouwen na hun cosmetische ingreep en Maarten van der Weijden deelt met zijn Daisy hun relatiegeheimen. En natuurlijk ook de leukste eindejaarstips op het gebied van cultuur, theater en muziek.

Wil jij als abonnee de nieuwe Nouveau ook als eerste op je deurmat? Neem dan een abonnement of geef er deze kerst eentje cadeau!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in