Is dit dé society bruiloft van het jaar? De Britse Alexandra Lucy Edwards (27) en Carlo Carello (30), die beide tot het neusje van de zalm van de Britse upperclass behoren, zijn in het huwelijksbootje gestapt.

Zij is PR manager van Jimmy Choo, hij is een Italiaanse aristocraat en bovendien bevriend met prins Harry. De twee gaven afgelopen weekend hun ja-woord - niet in thuisstad Londen - maar in het Italiaanse Turijn. Carlo is bovendien eigenaar van verschillende chique restaurants en eigenaar van de pretentieuze Albert's Members Club. Dan kun je niet zomaar op een simpele locatie trouwen. Het stel koos daarom voor het Castello di Racconigi, een oud kasteel, waarbij zij dankzij speciale toegang voor het eerst sinds 1930 hun ja-woord naar elkaar uitspraken. Prijs van deze locatie? Zo'n €113.000,00.

Het kersverse echtpaar is één van de meest populaire koppels uit de Britse society. Als zoon van het voormalige hoofd van autogigant Fiat en is Carlo opgegroeid met invloedrijke mensen om zich heen. Zo ging zijn vader vaker op vakantie met Tony Blair en zou Carlo ook ooit prinses Beatrice hebben gedate. 

Alexandra schitterde in een jurk van Naeem Khan Bridal, die zo'n €19.000,00 heeft gekost. Natuurlijk droeg de PR Manager van één van 's werelds meest beroemde schoenmerken daar muiltjes van Jimmy Choo onder. Bekijk de foto's van de prachtige locatie hieronder.