Maximaal inzoomen met de compacte COOLPIX S9900 van Nikon

coolpix
coolpix

De nieuwe Coolpix S9900 van Nikon heeft een kantelbaar scherm, biedt veel zoom en de beelden kunnen direct gedeeld worden.

Met de COOLPIX S9900 is het makkelijker opnames te maken vanuit uw eigen perspectief. Met het grote kantelbare lcd-scherm kunt u gemakkelijk over de menigte heen fotograferen of macro-opnames dicht bij de grond maken. Breng details en actie dichtbij met de krachtige 30x optische zoom, uitbreidbaar tot 60x Dynamic Fine Zoom1. De vernieuwde standknop geeft eenvoudig toegang tot de handmatige belichtingsstanden P/S/A/M voor nog meer controle over uw fotografie. Met de ingebouwde GPS en een wereldkaart worden de opnamelocaties nauwkeurig bij gehouden. Met de filmopnameknop is het eenvoudig schakelen van foto’s naar Full HD-films (1080/60p). De nieuwe Time-Lapse functie, met instellingen zoals Stadsgezichten, Zonsondergang en Sterrensporen, wordt tijdsverloop in een indrukwekkend kort filmpje weergegeven. Dankzij de nieuwe stand Korte film voorstelling kunnen er eenvoudig clips gecombineerd worden tot een filmpje van 30 seconden met speciale effecten om direct indruk te maken op familie of vrienden. Beelden kunnen direct gedeeld worden via één druk op de Wi-Fi2 knop en met de ingebouwde NFC3-ondersteuning tikt u eenvoudig met de camera tegen een smartapparaat om beelden over te zetten.

Een stijlvolle alleskunner deze slanke camera.

De COOLPIX S9900 is leverbaar in de kleuren zwart en zilver voor een adviesprijs van € 359, -

www.nikon.nl

Mail & Win
Nouveau mag een camera weggeven. Om kans te maken stuur een mail met uw NAW-gegevens naar redactie@nouveau.nl met omschrijving Camera. Deze actie is gesloten!

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.

 

Tijdens de handelsmissie in India droeg minister Kaag gisteren een fantastische statement-jurk: stijlvol en gemaakt van textielafval...

Style has no age, en Sigrid Kaag (57), minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is daar het voorbeeld van. Tijdens de grootste Nederlandse handelsmissie aan India droeg ze gisteren een prachtige jurk, ontworpen door topdesigner Ronald van der Kemp, maar gemaakt van textielafval. Dit om aandacht te vragen voor de noodzaak en mogelijkheden om duurzaam te produceren in de textielsector. 

Voor iedereen

Het is nu namelijk mogelijk om honderd procent gerecyclede, kwalitatief goede kleding te maken van textielafval. Modemerken en textielbedrijven kunnen vanaf nu dus volledig duurzame kleding maken. Circulaire kleding heet dat, en Sigrid Kaag droeg gisteren het allereerste model om een punt te maken. Punt gemaakt. Topactie!

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je hier in!