We wisten dat kinderen krijgen duur is, maar dit is bizar!

Baby

Deze medische factuur van een keizersnee bevalling is onlangs viral gegaan. Onder de standaard diensten, zoals de operatie en het begeleiden van borstvoeding, bracht het ziekenhuis kosten voor het vasthouden van de ouders hun eigen baby. De dienst werd beschreven als ‘huid-op-huid contact na de keizersnee en kostte $39,95. De gloednieuwe vader kon het niet geloven en postte de bon online, hopend dat andere het ook absurd zouden vinden.

‘Tijdens de bevalling vroeg de zuster aan mijn vrouw of zij huid-op-huid contact wilde hebben met de baby wanneer het geboren was. Waarop iedereen natuurlijk ja zou zeggen, zo ook mijn vrouw. De zuster legde de baby op mijn vrouw haar borst en maakte zelfs met onze camera een paar foto’s van ons als nieuw gezinnetje. Wij hebben het hele proces als positief ervaren, maar vinden deze prijs wel erg vreemd.’

De vader is niet erg boos over de kosten, maar het internet barste los. De foto van de bon werd bijna drie miljoen keer bekeken in minder dan 24 uur. Kregen de nieuwe ouders echt een factuur om een band te scheppen met hun nieuwe kleintje? Een zuster legde online uit wat de situatie kan zijn:

‘Ik wist niet dat een ziekenhuis hier kosten voor rekende, maar om in een operatiekamer een ‘huid-op-huid’ ervaring tot stand te laten komen, moet er een extra medewerker aanwezig zijn om de baby in de gaten te houden. Eerst gingen alle baby’s gelijk naar een andere kamer om gecontroleerd te worden of alles in orde was. Een ‘huid-op-huid’ na een keizersnee is nog relatief nieuw en vereist dus meer werk en kosten.

Baby

Wij snappen de uitleg wel. Wat vind u van deze kosten?

Bewaren

Dit jaarlijkse Amerikaanse televisiefestijn was weer een ode aan ageless vrouwen met veel veertigplussers op de rode loper. En stralen deden ze… En winnen trouwens ook! Hier zie je de mooiste jurken, beste reactie, quote van de avonden hét moment waar iedereen het nu nog over heeft.

De quote van Thandie Newton (45)

Thandie is half Zimbabwaans en half Engels. Je kent haar misschien nog als het liefje van Tom Cruise in Mission Impossible III en ze had ook een rol naast Will Smith in The Persuit of Happyness.

Deze moeder van drie (!) kreeg een Emmy voor haar rol in Westworld als Best Supporting Actress. Ze straalde in haar creatie van Brandon Maxwell en had dé uitspraak van de avond: “I don’t even believe in God, but I’m going to thank her tonight.”

De jurk van Penélope Cruz (44)

Va Va Voom! Genomineerde Penélope Cruz stal de show in deze prachtige Chanel. Ze werd genomineerd voor haar rol van Donatella Versace in The Assassination of Gianni Versace.

De serie won wel de Emmy voor Best outstanding limited series, maar de inividuele award ging aan Cruz' voorbij. 

De reactie van Regina King (47)

Zo mooi! Één van de hoofdprijzen; die voor beste leading actrice in een limited serie, ging naar Regina King voor haar rol in het prachtige Seven Seconds. Naast Sandra Bullock speelde zij de norse agente in Miss Congeniality 2, daar ken je haar misschien nog van.

Bij de Emmy’s straalde ze in haar jurk van Christian Sitiano en haar reactie op het moment dat ze hoort dat ze gewonnen heeft, is GOUD.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stephanie Lipscomb (@stephanielip1209) op

De jurk van Allison Janney (58!)

Nog een hoogtepuntje was de prachtige jurk van Oscarwinnares Allison Janney (58). Haar jurk van Prabal Gurung was een echte eyecatcher.

Hét moment van 2018

Maar Glenn Weiss zorgde voor het mooiste moment van de avond. Hij greep zijn acceptance speech voor best director aan voor de vraag der vragen:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nnamso Namzy (@namzydman) op

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

In Nederland weten we al heel wat jaren dat Glennis Grace een zangeres van formaat is, maar het kwartje is nu ook in Amerika gevallen. Vanavond staat de Amsterdamse zangeres in de finale van één van de grootste talentenshows ooit: America's Got Talent.

De concurrentie is geducht. Onder andere een Italiaans acrobatencollectief en een Engelse zangeres van 16 steken Glennis naar de kroon. Om 02:00 vannacht begint het spektakel dat helaas niet op de Nederlandse televisie te volgen is. Morgenochtend stromen de reacties en nieuwsberichten vast binnen!

Hier zie je een leuk overzicht van Glennis door de jaren heen:

Én het optreden waarmee ze een plek in de finale afdwong. Veel succes Glennis!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in