We wisten dat kinderen krijgen duur is, maar dit is bizar!

Baby
Baby

Deze medische factuur van een keizersnee bevalling is onlangs viral gegaan. Onder de standaard diensten, zoals de operatie en het begeleiden van borstvoeding, bracht het ziekenhuis kosten voor het vasthouden van de ouders hun eigen baby. De dienst werd beschreven als ‘huid-op-huid contact na de keizersnee en kostte $39,95. De gloednieuwe vader kon het niet geloven en postte de bon online, hopend dat andere het ook absurd zouden vinden.

‘Tijdens de bevalling vroeg de zuster aan mijn vrouw of zij huid-op-huid contact wilde hebben met de baby wanneer het geboren was. Waarop iedereen natuurlijk ja zou zeggen, zo ook mijn vrouw. De zuster legde de baby op mijn vrouw haar borst en maakte zelfs met onze camera een paar foto’s van ons als nieuw gezinnetje. Wij hebben het hele proces als positief ervaren, maar vinden deze prijs wel erg vreemd.’

De vader is niet erg boos over de kosten, maar het internet barste los. De foto van de bon werd bijna drie miljoen keer bekeken in minder dan 24 uur. Kregen de nieuwe ouders echt een factuur om een band te scheppen met hun nieuwe kleintje? Een zuster legde online uit wat de situatie kan zijn:

‘Ik wist niet dat een ziekenhuis hier kosten voor rekende, maar om in een operatiekamer een ‘huid-op-huid’ ervaring tot stand te laten komen, moet er een extra medewerker aanwezig zijn om de baby in de gaten te houden. Eerst gingen alle baby’s gelijk naar een andere kamer om gecontroleerd te worden of alles in orde was. Een ‘huid-op-huid’ na een keizersnee is nog relatief nieuw en vereist dus meer werk en kosten.

Baby
Baby

Wij snappen de uitleg wel. Wat vind u van deze kosten?

Bewaren

Smullen, de Mother’s Day Gift Guide van Gwyneth Paltrows Goop is uit! Dat is online kijken, maar niet kopen, want Goops cadeaugidsjes zijn origineel, maar niet goedkoop.

Over zo’n drie weken, op 13 mei, is het Moederdag. Je bent dus mooi op tijd om Goops Gift Guide onder de neus van man en kinderen te schuiven. Met een zak geld ernaast, dat ook, want zoals altijd zijn de cadeaus origineel, maar de prijzen niet mals. Wat dacht je van een achttiengangendiner van $250 in LA? Of een spirit wellness retreat in Fairmont Chateau Lake Louis à $1910?
Om je nog meer een idee te geven…

Goop Fragrance, eau de parfum, $165:

Zijden pyjamaatje, $595:

Zodiac sign gouden ring, $2900:

Hermès vintage Courchevel Kelly bag, $13.000:

Meer zien, lekker scrollen op https://goop.com/style/gift-guides/the-goop-mothers-day-gift-guide/

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in https://www.nouveau.nl/artikel/schrijf-je-nu-voor-de-nouveau-nieuwsbrief

 

 

 

Actrice Rachel Weisz is in verwachting van haar eerste kind met James Bond-acteur Daniel Craig. "Het zal binnenkort zichtbaar worden. Daniel en ik zijn heel gelukkig", zegt ze in een interview aan The New York Times.

"We krijgen een klein mensje. We kunnen niet wachten om hem of haar te ontmoeten. Het is zo mysterieus." De 48-jarige actrice heeft al een elfjarige zoon, Henry, met Hollywood-regisseur Darren Aronofsky.

De 50-jarige Daniel Craig heeft een dochter, Ella (25), met zijn ex-vrouw Fiona Loudon.

In juni 2011 traden Weisz en Craig in het huwelijk na relatie van een halfjaar.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Bron: NU.nl/BuZZE. Beeld: ANP

Nouveau interview met Rachel Weisz

In februari stond Rachel met een groot interview in Nouveau en vertelde ze over haar leven in en buiten de schijnwerpers, haar carrière én haar huwelijk met Daniel Craig. Lees het hier