De inmiddels 19-jarige dochter van Madonna, Lourdes ‘Lola’ Leon, heeft haar modellencarrière debuut gemaakt. Zij poseerde voor de camera van haar moeders vriendin Stella McCartney. Lola heeft een groot deel van haar leven de publieke belangstelling vermeden, maar besloot om deel te nemen met de nieuwste campagne van McCartney’s nieuwe parfum POP.

POP by Stella McCartney
De campagne, die zelfacceptatie en positieve wederzijdse steun als concept heeft, is een bewuste tegenhanger van de negatieve wereld van de social media. “Ik ga zelf door deze strijd. Vrouwen hebben richtlijnen waar zij aan moeten voldoen en op social media vindt het publiek het nodig om commentaar te leveren.” vertelde Leon aan de Amerikaanse Vogue. “Ik hou ervan als iemand volledig zichzelf is, dan voel ik mij ook prettiger.” voegde ze eraan toe. Zangeres Grimes, Actrice Amandla Stenberg en dierenactivist Kenya Kinski-Jones doen samen met Leon mee aan de campagne.

McCartney vertelt over Lola: “Lola, die ik al haar hele leven ken, staat aan het begin van haar carrière als een performance artiest. Ze is een onafhankelijke, inspirerende en vrijgevochten jonge vrouw. Ondanks het feit dat zij in de schijnwerpers is geboren, heeft ze haar beide voeten stevig op de grond weten te houden!” Klik op de afbeeldingen op de POP campagne van Stella McCartney te bekijken.

 

Vader, moeder en dochter.

Moeder en dochter
Lola vindt haar moeder een groot inspiratiebron. “Mijn moeder heeft mij zo veel geholpen. Ze heeft veel stijl en ze kleedt zich geweldig.” Het moeder-dochter duo bewonderen elkaar gevoel voor mode zoveel, dat ze een kledinglijn hadden opgericht genaamd Material Girl. Dit heeft dochter Lola niet lang volgehouden en stapte uit de samenwerking om het gezicht van POP te worden. Naast haar startende modellencarrière studeert Lola musicaltheater aan de University of Michigan.

Bron: ET online

Bewaren

25 september zijn de meeste Nederlanders jarig. Wel zo’n 50.000 mensen. Bijzonder toch? Ken jij ook iemand die morgen jarig is? Wij hebben de perfecte cadeau-suggestie. Het is misschien een goed idee die jarige te attenderen op ‘kadoneren’. Oftewel; een kadoneerlijstje te maken.

Via kadoneren.nl kan je als jarige een donatie vragen voor kankeronderzoek. Je maakt heel gemakkelijk je eigen kadoneerpagina en die link deel je simpelweg met je familie, vrienden en volgers. Zij kunnen dan een donatie doen.

Goed doel

Dus dit jaar hoef je je hoofd niet te breken over wat je wilt hebben, omdat je alles toch al hebt en je hoeft ook niet bang te zijn dat je opgezadeld wordt met een vaas die je niet mooi vindt of een shawl waarvan je bij het uitpakken al weet dat je ‘m nóóóóóit gaat dragen.

In plaats daarvan steun je mensen die alles te verliezen hebben. Want laten we eerlijk zijn, voor kankerpatiënten is het minder vanzelfsprekend dat ze hun verjaardag kunnen vieren. Daar komt bij dat het een nobel gebaar is en je je voorraad karmapunten weer aanvult. Heel win-win!

Dus ben je binnenkort jarig of ken  je iemand die dat is: Ga naar kadoneren.nl en maak je eigen pagina aan.

We wensen je alvast een fijne verjaardag!

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Dit jaarlijkse Amerikaanse televisiefestijn was weer een ode aan ageless vrouwen met veel veertigplussers op de rode loper. En stralen deden ze… En winnen trouwens ook! Hier zie je de mooiste jurken, beste reactie, quote van de avonden hét moment waar iedereen het nu nog over heeft.

De quote van Thandie Newton (45)

Thandie is half Zimbabwaans en half Engels. Je kent haar misschien nog als het liefje van Tom Cruise in Mission Impossible III en ze had ook een rol naast Will Smith in The Persuit of Happyness.

Deze moeder van drie (!) kreeg een Emmy voor haar rol in Westworld als Best Supporting Actress. Ze straalde in haar creatie van Brandon Maxwell en had dé uitspraak van de avond: “I don’t even believe in God, but I’m going to thank her tonight.”

De jurk van Penélope Cruz (44)

Va Va Voom! Genomineerde Penélope Cruz stal de show in deze prachtige Chanel. Ze werd genomineerd voor haar rol van Donatella Versace in The Assassination of Gianni Versace.

De serie won wel de Emmy voor Best outstanding limited series, maar de inividuele award ging aan Cruz' voorbij. 

De reactie van Regina King (47)

Zo mooi! Één van de hoofdprijzen; die voor beste leading actrice in een limited serie, ging naar Regina King voor haar rol in het prachtige Seven Seconds. Naast Sandra Bullock speelde zij de norse agente in Miss Congeniality 2, daar ken je haar misschien nog van.

Bij de Emmy’s straalde ze in haar jurk van Christian Sitiano en haar reactie op het moment dat ze hoort dat ze gewonnen heeft, is GOUD.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stephanie Lipscomb (@stephanielip1209) op

De jurk van Allison Janney (58!)

Nog een hoogtepuntje was de prachtige jurk van Oscarwinnares Allison Janney (58). Haar jurk van Prabal Gurung was een echte eyecatcher.

Hét moment van 2018

Maar Glenn Weiss zorgde voor het mooiste moment van de avond. Hij greep zijn acceptance speech voor best director aan voor de vraag der vragen:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nnamso Namzy (@namzydman) op

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in