Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

LOVE FOR LIFE (GESLOTEN)

Op 4 en 5 juni vindt Love for Life plaats. De beurs op het gebied van Food, Body en Mind. Vrouwen willen veel maar om de juiste balans te vinden is soms lastig. Tijdens dit event doe je nieuwe inspiratie op en geven we je tips om het anders, op een positieve manier, aan te gaan pakken. Een gezell...

LOVE FOR LIFE (GESLOTEN)

Op 4 en 5 juni vindt Love for Life plaats. De beurs op het gebied van Food, Body en Mind.

Vrouwen willen veel maar om de juiste balans te vinden is soms lastig. Tijdens dit event doe je nieuwe inspiratie op en geven we je tips om het anders, op een positieve manier, aan te gaan pakken.

Een gezellige dag uit met vriendinnen.

Wat kunnen we verwachten?

Workouts, clinics, 1-op-1 sessies, lezingen, kookinspiratie en nog veel meer. Alle sessies zijn gratis (mits er plaats is). Vooraf kun je bij 3 sessies een plaats reserveren.

Kooktheater

Goed, gezond en eerlijk eten. En dan het liefst ook nog lekker snel klaar! Onze topkoks en bloggers leren je in het kooktheater hoe je supersimpel een gezonde maaltijd op tafel tovert, waarbij het water je in de mond loopt. Kooksessie van Francesca, van het blog Francesca Kookt!, Vanessa van Culinessa, Lavinia van Lavinia Cooks en Kelly van Good Food Love. 

Love for Life

Klik hier voor alle activiteiten.

Wanneer

4 en 5 juni 2016

Waar

Jaarbeurs, Utrecht

Informatie

www.love-for-life.nl

Mail & Win

Nouveau mag 5 x 2 kaarten weggeven. Om kans te maken stuur een mail met uw NAW-gegevens naar redactie@nouveau.nl met omschrijving Love for Life. Deze actie loopt t/m 1 juni 2016. Deze actie is gesloten!