Hoe loungen we deze zomer?Loungen

Heerlijk relaxen op luxe loungebanken met familie of vrienden op een zwoele zomeravond. Maar wat zijn de trends deze zomer?

Comfortabel loungen

Het loungen wordt steeds belangrijker. De loungestoelen worden uitgerust met een diep en laag zitvlak met dikke kussens. De loungebanken zijn er om heerlijk te hangen of te liggen. En daarnaast worden de standaard loungesets uitgebreid met een royale hoekbank. Het binnen gevoel van je woonkamer naar buiten brengen is de trend.

Innovaties en trends

Een trend deze zomer is ook om een ‘Big’ corner te creëren in de hoeksets. Hierdoor ontstaat een extra zitplaats. Maar wil je helemaal goed voor de dag komen deze zomer dan koop je een loungeset met een halfhoge loungetafel. Deze tafel kan gebruikt worden als  eet- of werktafel. The best of both worlds! Daarnaast zijn de loungeopstellingen met extra hoge rugleuningen, lounge-eilanden en loungebanken met een zonnedak populair.

Article continues after the ad

Een moment voor jezelf

Creëer even een moment voor jezelf en trek je heerlijk terug in je eigen ‘cocoon’! Dat kan perfect in de cocoon draaistoelen of de hangende eivormige tuinmeubelen en de zweefbedden.

LoungenKleur

De kleurtrend in 2016 is licht greywash of gebroken wit in de aluminium loungesets. Veel loungesets worden uitgevoerd in weerbestendige stoffen en met een waterdoorlatende vulling of waterafstotend materiaal. Dat scheelt weer opbergen, gemak dient de mens.

Bron: www.tuinmeubelen.nl