Hoe loungen we deze zomer?
Loungen
Loungen

Heerlijk relaxen op luxe loungebanken met familie of vrienden op een zwoele zomeravond. Maar wat zijn de trends deze zomer?

Comfortabel loungen

Het loungen wordt steeds belangrijker. De loungestoelen worden uitgerust met een diep en laag zitvlak met dikke kussens. De loungebanken zijn er om heerlijk te hangen of te liggen. En daarnaast worden de standaard loungesets uitgebreid met een royale hoekbank. Het binnen gevoel van je woonkamer naar buiten brengen is de trend.

Innovaties en trends

Een trend deze zomer is ook om een ‘Big’ corner te creëren in de hoeksets. Hierdoor ontstaat een extra zitplaats. Maar wil je helemaal goed voor de dag komen deze zomer dan koop je een loungeset met een halfhoge loungetafel. Deze tafel kan gebruikt worden als  eet- of werktafel. The best of both worlds! Daarnaast zijn de loungeopstellingen met extra hoge rugleuningen, lounge-eilanden en loungebanken met een zonnedak populair.

Een moment voor jezelf

Creëer even een moment voor jezelf en trek je heerlijk terug in je eigen ‘cocoon’! Dat kan perfect in de cocoon draaistoelen of de hangende eivormige tuinmeubelen en de zweefbedden.

Loungen
Loungen

Kleur

De kleurtrend in 2016 is licht greywash of gebroken wit in de aluminium loungesets. Veel loungesets worden uitgevoerd in weerbestendige stoffen en met een waterdoorlatende vulling of waterafstotend materiaal. Dat scheelt weer opbergen, gemak dient de mens.

Bron: www.tuinmeubelen.nl

Ze wordt vandaag 50, en wat blijft Kylie Minogue er altijd goed uitzien. Hoe doet ze dat toch?

In een interview vorige maand gaf Kylie eerlijk toe dat er voor een fotoshoot of opname een hoop werk aan te pas komt. ‘Achter zo’n look zit een heel team, zo sta ik ‘s ochtends echt niet meer op.’ Celebrate yourself at every age, vindt Kylie. Je kunt jezelf niet ouder of jonger maken, je kunt alleen maar jezelf in dit moment zijn. ‘Dus probeer altijd te stralen, in goede maar ook in mindere tijden.’ Ze heeft ook drie echt praktische tips – boring, naar eigen zeggen – waar Kylie al jaren trouw aan blijft. En die werken duidelijk, gezien haar jonge uitstraling. 

3x Kylie's anti-aging tips

1 Sunblock. Zon doet ons goed, maar veroudert de huid, met rimpels tot gevolg. Gebruik deze maanden dus echt een goede spf voor je gezicht, en kies eigenlijk bij voorkeur altijd voor een gezichtscrème met spf.

2 Haal áltijd je make-up af. ‘Ik draag al zo ontzettend lang make-up voor mijn werk. Maar ik maak mijn gezicht altijd schoon.’ Kylie gebruikt daarvoor mousselinedoeken, zachte doeken die extra grondig kunnen reinigen.

3 Een goede dermatoloog. ‘Ga als je kunt. Voor wat behandelingen.’

 

Bron: Prima. Beeld: Getty Images

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Ontwerper Tommy Hilfiger woont samen met zijn vrouw Dee in één van de 151 bewoonde suites van het wereldberoemde Plaza Hotel in New York. Aan Architectural Digest gaven ze een persoonlijke rondleiding voor bijzondere details en vooral veel humor!

Het appartement staat bol van de stijl, maar ook heel veel bijzondere snuisterijen. Terloops zegt Tommy: "Oh ja, dit was een cadeautje van Mick Jagger en dit heb ik van Karl Lagerfeld gekregen."

Dee blijft er lekker nuchter onder, met enige zelfspot: "I can't say this kitchen sees a lot of cooking action.... After all, that's what restaurants are for."

Goede tip

In de slaapkamer hebben Tommy en Dee een kleine minibar laten maken voor koffie en thee. Zo hoeven ze 's ochtends niet naar de keuken beneden en zitten ze met hun koffietje lekker op het terras naar Central Park te kijken. Dat is nog eens wakker worden!

Bekijk de video:

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beeld: ANP. Bron: Architectural Digest