Met deze creatie van Art Studio Vilner in Bulgarije kunnen wij wel wegdromen. De kleurrijke cabrio is ontworpen in opdracht van de jonge actrice Tyan Lynn. Toen Lynn verhuisde naar Beijing met haar MINI One Cabrio R57 kocht ze ook een gloednieuwe MINI JCW F56. Omdat ze geen afstand kon doen van haar oude MINI one besloot ze deze een make-over te geven. Het resultaat daarvan is hieronder te zien.

Mini one cabrio
Mini one cabrio

Excentriciteit

De uitvoering is een afspiegeling van de sensualiteit van de actrice

Mini one cabrio
Mini one cabrio

en geeft haar motto in het leven weer: “Succes kan onbeperkt zijn, net zoals het universum”. De jonge actrice is een kleurrijk persoon die zich uitdrukt in haar kledingstijl, waardoor haar auto niet saai kon zijn. Art Studio Vilner nam een onconventionele aanpak aan om de 2010 MINI One Cabrio een unieke twist te geven, daarmee hun eerste persoonlijke samenwerking met een klant in China.

Het interieur heeft gouden accenten, waaronder de pictogrammen op de knoppen onder de snelheidsmeter, versnellingspook en houder van de hoofdsteunen achterin. Door middel van maar liefst 25 lagen coating en lak over het dashboard is een galaxy patroon aangebracht. De paarse kleur geeft de zoetheid van het leven weer en blauw staat voor de menselijke ziel.

 

 

mini-one-cabrio
mini-one-cabrio

Bron: autoevolution.com

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Smullen, de Mother’s Day Gift Guide van Gwyneth Paltrows Goop is uit! Dat is online kijken, maar niet kopen, want Goops cadeaugidsjes zijn origineel, maar niet goedkoop.

Over zo’n drie weken, op 13 mei, is het Moederdag. Je bent dus mooi op tijd om Goops Gift Guide onder de neus van man en kinderen te schuiven. Met een zak geld ernaast, dat ook, want zoals altijd zijn de cadeaus origineel, maar de prijzen niet mals. Wat dacht je van een achttiengangendiner van $250 in LA? Of een spirit wellness retreat in Fairmont Chateau Lake Louis à $1910?
Om je nog meer een idee te geven…

Goop Fragrance, eau de parfum, $165:

Zijden pyjamaatje, $595:

Zodiac sign gouden ring, $2900:

Hermès vintage Courchevel Kelly bag, $13.000:

Meer zien, lekker scrollen op https://goop.com/style/gift-guides/the-goop-mothers-day-gift-guide/

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in https://www.nouveau.nl/artikel/schrijf-je-nu-voor-de-nouveau-nieuwsbrief

 

 

 

Actrice Rachel Weisz is in verwachting van haar eerste kind met James Bond-acteur Daniel Craig. "Het zal binnenkort zichtbaar worden. Daniel en ik zijn heel gelukkig", zegt ze in een interview aan The New York Times.

"We krijgen een klein mensje. We kunnen niet wachten om hem of haar te ontmoeten. Het is zo mysterieus." De 48-jarige actrice heeft al een elfjarige zoon, Henry, met Hollywood-regisseur Darren Aronofsky.

De 50-jarige Daniel Craig heeft een dochter, Ella (25), met zijn ex-vrouw Fiona Loudon.

In juni 2011 traden Weisz en Craig in het huwelijk na relatie van een halfjaar.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Bron: NU.nl/BuZZE. Beeld: ANP

Nouveau interview met Rachel Weisz

In februari stond Rachel met een groot interview in Nouveau en vertelde ze over haar leven in en buiten de schijnwerpers, haar carrière én haar huwelijk met Daniel Craig. Lees het hier