Al 20 jaar is Libelle Zomerweek het leukste feestje. Dit jaar wordt de Zomerweek gehouden van 23 t/m 29 mei op het Almeerderstrand.

Activiteiten:

zomerweek
zomerweek

- Shoppen bij meer dan 300 stands!
- Swingende optredens van bekende artiesten
- De allerleukste workshops
- Een kleurrijk feestje met heel veel bloemen!

Het thema van deze Zomerweek is Let's dance.

Historie:
2001 - In 2001 vond er een extra feestelijke Zomerweek plaats omdat dit het 5-jarig jubileum was. In dit jaar werd het terrein ook voor het eerst verdeeld in algemene thema’s die aansluiten bij het tijdschrift Libelle. Extra leuk en herkenbaar voor de trouwe Libelle-lezeressen.

2002 - In 2002 was er geen thema, maar stond de Zomerweek in het teken van Libelle Zomerhuis.

2003 - Het thema luidde in 2003 Een dagje geluk aan het strand, met als bijzondere gast: ‘de man’. Jan Mulder en Remco Campert kwamen samen op het podium en was er een verkiezing van ‘de leukste man van Nederland’ en dat was… Viggo Waas!

2004 - Moeders, dat was het thema in 2004. Tijdens deze Zomerweek kwam Henk Schiffmacher langs om tatoeages te zetten. Geen echte hoor, het waren plaktatoeages!

2005 - Precies 10 jaar geleden was het Almeerderstrand geheel in de sferen van Parijs. Heerlijk genieten van Franse hapjes, mode en muziek. Er stond zelfs een Eiffeltoren. Naast het romantische aspect van Parijs was er ook een stoer element toegevoegd: een waar Paris-Dakar. Bezoekers konden in four-wheel-drives proefrijden, over zandbergen en door het water!

2006 - Met het thema Made in Holland vond in 2006 alweer de 10 editie plaats van de Libelle Zomerweek. Bij dit oer-Hollandse thema kon een optreden van Bennie Jolink en Normaal natuurlijk niet ontbreken. En wie weet heb je nog je zelfgemaakte Delftsblauwe tegeltje aan de wand hangen?

2007 - Speciaal voor het thema Happy Honolulu in 2007 zijn er palmbomen van 5 meter geplaatst. De bamboehutjes, hangmatten, bloemenbogen, een muziekkiosk en een buitenbar creëerden een tropisch paradijs. Het mooie zomerse weer paste perfect bij het thema, maar zorgde wel voor kromme kaarsen!

2008 - Een dagje Middellandse Zee en la vita è bella op het Almeerderstrand: in 2008 was het thema Ciao Libella. Met een heuse Trevi-fontein en veel lekkere Mediterrane hapjes!

2009 - Het tijdschrift Libelle bestond in 2009 alweer 75 jaar en werd uitgeroepen tot Tijdschrift van het jaar. De Zomerweek is altijd al een fantastisch feestje en in 2009 is ‘Feestje’ dan ook letterlijk het thema. Zo was er een groot reuzenrad met een uitzicht op het Zomerweekterrein.

2010 - Om tot het thema van 2010 te komen voegde Libelle twee thema’s samen. Buffalo Bill was een beetje te gewoon en Beachparty ook niet echt verrassend. Maar samen vormden ze een spetterend thema, namelijk Buffalo Beach. Omringd door cactussen, Amerikaanse cabrio’s, uitgebleekt hout, denim en knapperende kampvuurtjes was het weer één groot feest.

2011 - De Zomerweek was dit jaar omgetoverd tot een heerlijk frisse en groene Summer Garden. Bezoekers konden met Jan Jans en de Kinderen-figuren op de foto.

2012 - In 2012 ging de Zomerweek op reis naar het Verre Oosten. In één dag heen en terug naar Shanghai, Hongkong en Beijing: het was mogelijk tijdens de 16e editie, geheel in thema van Chinatown. Mede door de lampionnen, drakendansen en fortune cookies waande je je even helemaal in het Verre Oosten. Inclusief draak die elke ochtend twee kropjes sla at.

2013 - In 2013 was het thema Brazil lalalalalalalala. Er hing maar liefst 8 kilometer gouden slingers. Met de graffiti, trommelaars en in veren getooide sambadanseressen was het een zeer bruisend feestje op het Almeerderstrand. De schaars geklede danseressen troffen het niet; dit was namelijk de koudste Zomerweek ooit…

2014 - Dit jaar was het een zonnige Zomerweek met als thema Dolce e Libella. Ter ere van het 80 jarig bestaan van het tijdschrift Libelle werd er een eigen parfum ontwikkeld: Libelle Blos.

2015 - Het thema vorig jaar was Fiesta del Sol, waar we ons waanden in het zonnige Spaanse Andalusië. De flamenco werd gedanst, je kon heerlijke Spaanse tapa’s eten en charmante Spaanse jongens deelden rozen uit.

Kaarten bestellen:
Nog een week tot Libelle Zomerweek, koop nog t/m 22 mei je kaart met €4 voorverkoopkorting via ZOMERWEEK.

Mail & Win:
Nouveau mag 3 x 2 kaarten weggeven. Wil je kans maken stuur een email met je NAW-gegevens naar redactie@nouveau.nl met omschrijving ZOMERWEEK. Deze actie is gesloten!

Ze wordt vandaag 50, en wat blijft Kylie Minogue er altijd goed uitzien. Hoe doet ze dat toch?

In een interview vorige maand gaf Kylie eerlijk toe dat er voor een fotoshoot of opname een hoop werk aan te pas komt. ‘Achter zo’n look zit een heel team, zo sta ik ‘s ochtends echt niet meer op.’ Celebrate yourself at every age, vindt Kylie. Je kunt jezelf niet ouder of jonger maken, je kunt alleen maar jezelf in dit moment zijn. ‘Dus probeer altijd te stralen, in goede maar ook in mindere tijden.’ Ze heeft ook drie echt praktische tips – boring, naar eigen zeggen – waar Kylie al jaren trouw aan blijft. En die werken duidelijk, gezien haar jonge uitstraling. 

3x Kylie's anti-aging tips

1 Sunblock. Zon doet ons goed, maar veroudert de huid, met rimpels tot gevolg. Gebruik deze maanden dus echt een goede spf voor je gezicht, en kies eigenlijk bij voorkeur altijd voor een gezichtscrème met spf.

2 Haal áltijd je make-up af. ‘Ik draag al zo ontzettend lang make-up voor mijn werk. Maar ik maak mijn gezicht altijd schoon.’ Kylie gebruikt daarvoor mousselinedoeken, zachte doeken die extra grondig kunnen reinigen.

3 Een goede dermatoloog. ‘Ga als je kunt. Voor wat behandelingen.’

 

Bron: Prima. Beeld: Getty Images

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Ontwerper Tommy Hilfiger woont samen met zijn vrouw Dee in één van de 151 bewoonde suites van het wereldberoemde Plaza Hotel in New York. Aan Architectural Digest gaven ze een persoonlijke rondleiding voor bijzondere details en vooral veel humor!

Het appartement staat bol van de stijl, maar ook heel veel bijzondere snuisterijen. Terloops zegt Tommy: "Oh ja, dit was een cadeautje van Mick Jagger en dit heb ik van Karl Lagerfeld gekregen."

Dee blijft er lekker nuchter onder, met enige zelfspot: "I can't say this kitchen sees a lot of cooking action.... After all, that's what restaurants are for."

Goede tip

In de slaapkamer hebben Tommy en Dee een kleine minibar laten maken voor koffie en thee. Zo hoeven ze 's ochtends niet naar de keuken beneden en zitten ze met hun koffietje lekker op het terras naar Central Park te kijken. Dat is nog eens wakker worden!

Bekijk de video:

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beeld: ANP. Bron: Architectural Digest