Op 19 november bespelen levende legende Daniel Wayenberg en zijn 20-jarige vakgenoot Martin Oei ieder een Bösendorfer in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Vervolgens gaat het koppel op tournee.

Legende

Nouveau-lezers kunnen kaarten bestellen voor een exclusieve meet & greet. Het arrangement ziet er als volgt uit:

Legende

Bij aankomst op 19 november in Het Concertgebouw ontvang je een welkomst drankje. Vanaf 13.45 kun je terecht in de foyer en een half uur later begint het concert. Rond 16.30 zal het concert afgelopen zijn en ga je op eigen gelegenheid naar het restaurant Pollux Pacific, tegenover het Botel op de NDSM werd. Om 18.00 is de inloop van de Meet & greet in de Pollux Pacific, het voormalige opleidingsschip van de Koopvaardij. Tegenwoordig is het een modern Indonesisch restaurant, waar je een bijzondere rijsttafel voorgeschoteld krijgt. Daniël en Martin zullen roulerend plaatsnemen aan de verschillende tafels. Uiteraard kun je CD’s door hen laten signeren.

Het complete arrangement, inclusief welkomst- en pauzedrankjes in Het Concertgebouw, toegang tot het concert (excl. reserveringskosten),  Indonesische rijsttafel in drijvend restaurant Pollux, koffie en twee glazen wijn kost €74,- tot €88,- p.p.

Kijk voor de bestelprocedure op: http://www.martinoei.nl/site/nouveau/

Deckers... Daphne Deckers. Hier staat ze toch mooi maar even naast James Bond. Bekijk hier het fragment én nog wat foto's uit de oude doos van de première. Lekker nostalgisch!

Hier vertelt Daphne bij RTL Late Night over haar optreden in werelds' bekendste spionagefilm én zie je natuurlijk het fragment.

 
Bij de première in Amsterdam waren Daphne en James Bond himself, Pierce Brosnan, natuurlijk van de partij.
 
En vanaf de andere kant, zag dat er zo uit.

Daphne's vaste 'interviewpartner', de échte Q, was er ook.

Hoewel ze in de film drie scènes heeft, wordt ze jaarlijks nog uitgenodigd op James Bond-conventies om te komen signeren. Dat Daphne 'Bond girl' is, neemt niemand haar meer af. 

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Het is de derde donderdag van november en dat betekent... Dat de Nouveau beaujolais verkrijgbaar is! En met zo'n naam, willen we daar natuurlijk al te graag op proosten.

De Beaujolais Nouveau is een van de populairste primeurwijnen ter wereld. Steevast op de derde donderdag van november klinkt het: "Le nouveau Beaujolais est arrivé!". Een stormloop naar de wijnwinkel is het gevolg, want jaarlijkss worden er zo'n 55 miljoen (!) flessen van verkocht.

Wij spoeden ons ook naar de winkel en drinken 'm licht gekoeld zodat het we het sappige rode fruit optimaal proeven.

Santé!

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in