Op 19 november bespelen levende legende Daniel Wayenberg en zijn 20-jarige vakgenoot Martin Oei ieder een Bösendorfer in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Vervolgens gaat het koppel op tournee.

Legende

Nouveau-lezers kunnen kaarten bestellen voor een exclusieve meet & greet. Het arrangement ziet er als volgt uit:

LegendeBij aankomst op 19 november in Het Concertgebouw ontvang je een welkomst drankje. Vanaf 13.45 kun je terecht in de foyer en een half uur later begint het concert. Rond 16.30 zal het concert afgelopen zijn en ga je op eigen gelegenheid naar het restaurant Pollux Pacific, tegenover het Botel op de NDSM werd. Om 18.00 is de inloop van de Meet & greet in de Pollux Pacific, het voormalige opleidingsschip van de Koopvaardij. Tegenwoordig is het een modern Indonesisch restaurant, waar je een bijzondere rijsttafel voorgeschoteld krijgt. Daniël en Martin zullen roulerend plaatsnemen aan de verschillende tafels. Uiteraard kun je CD’s door hen laten signeren.

Het complete arrangement, inclusief welkomst- en pauzedrankjes in Het Concertgebouw, toegang tot het concert (excl. reserveringskosten),  Indonesische rijsttafel in drijvend restaurant Pollux, koffie en twee glazen wijn kost €74,- tot €88,- p.p.

Kijk voor de bestelprocedure op: http://www.martinoei.nl/site/nouveau/

Tijdens de Nouveau Matinee vertelde fotografe Sacha de Boer bevlogen over haar carrière én de switch die daaraan vooraf ging. Ook onthulde ze wat haar favoriete Nouveau-foto is. Tijdens de shoot van Freek de Jonge en zijn vrouw Hella, legde ze het moment vast.

"Het idee was om een filmscène na te bootsen", steekt Sacha van wal. "En eigenlijk had ik heel de tijd maar één film in gedachten... De beroemde spaghetti-scène uit Lady en de Vagebond. Want Freek is toch gewoon een beetje die Vagebond als je 'm zo ziet?"

"Dus ik had een pak spaghetti gehaald, blijkt Hella helemaal geen koolhydraten te eten. Gelukkig deed ze voor de foto wel alsof."

Humor

Is dit dan Sacha's favoriet? Nee, maar wel een andere foto uit die serie. "Ik vind dit beeld zó humoristisch. Het is uiteindelijk niet in Nouveau geplaatst, maar is wél mijn favoriet."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Social Media is dé plek waar je een kijkje achter de schermen krijgt van bekende deuren. En Vaderdag gaf vandaag de aftrap voor een stortvloed aan lieve vaderdagboodschappen. We pikten er een paar voor je uit.

1. Gisele Bündchen zet haar man Tom Brady in het zonnetje.

2. En Goldie Hawn plaatste deze lieve foto samen met haar partner Kurt Russel (we hopen wel dat dit tijdens een wijnproeverij was ofzo ;-))

 

Here’s to the best daddy and GRAND daddy!! Xxx ❤️❤️. Happy Father’s Day to all

Een bericht gedeeld door Goldie Hawn (@officialgoldiehawn) op

3. Doutzen deelde dit mooie plaatje van manlief Sunnery James en de kids.

4. Tyra Banks geeft haar vader deze dikke digitale vaderdagkus.

5. Bindi Sue Irwin plaatste deze mooie oude foto met haar overleden vader Steve.

 

I miss you. ❤️

Een bericht gedeeld door Bindi Irwin (@bindisueirwin) op

6. En Gordon Ramsay spoort zijn dochter aan maar snel een vaderdagontbijtje te maken.

7. En Justin Timberlake is helemaal in de wolken met zijn kleine.

8. David Beckham kreeg van zijn vrouw Victoria déze leuke vaderdagfelicitatie.

 

I think they love him 😘x Truly the best daddy @davidbeckham x missing u @brooklynbeckham x

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

En van hém was ook die gezellige ontbijttafel:

Beeld: Instagram.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in