Zondagmiddag 18 september is de dag om uw talent te tonen op LADIES DAY in Middenmeer, Noord-Holland. Karin Bloemen steelt de show en zal met het dirigeerstokje zwaaien tijdens een speciaal optreden van het popkoor Join’s Meeting uit de Wieringermeer.

Ladies Day

Toon uw talent!

Er zijn verschillende workshops en bezigheden te doen op deze vrolijke dag. Wees bijvoorbeeld creatief met Groen & bloem of leer haken met Totally Hooked. Verder kunt u uw eigen vaas beschilderen met kunsternares Yolanda Bloemen, een workshop volgen over intuïtief werken met bloemen met medium Karel Haakman of kijken naar Dorien Groot met ‘En nu ben ik aan de beurt!’.

En nog veel meer…

Live cooking door Naomi Zaalberg, 5 kunstenaars met originele kunst, tenenlezer, astrologe Annette Kok, proeverij van olijfolie, overheerlijke taart, beauty, op de foto met Karin Bloemen…

Huis van Middenmeer

Het Huis van Middenmeer zelf is een ware schatkamer voor genieters van mooie merken en accessoires. Het heeft prachtig gestylde ruimtes die royaal gevuld zijn met tijdloze en trendy meubels, bijzondere lampen, , stoere stoffen, romantische serviezen en bloemen. Heel veel bloemen. Voor in de vaas, op je kussen of aan de muur. Maar Middenmeer is ook het adres voor exclusieve tassen, opwindende laarzen en hippe sjaals. Een Mekka voor designliefhebbers dus!

Wanneer?

Zondag 18 september van 13.00 tot 18.00 uur

12.30: ontvangst

13.00: opening door Karin Bloemen en Join’s Meeting

Vanaf 16.00 uur zijn ook de mannen welkom. Dan zal er een wijnproeverij plaatsvinden. Ook kunt u meebieden op unieke items tijdens een veiling. De opbrengst gaat naar een nieuw goed doel genaamd Stichting Ster.

Kaarten bestellen

Kaarten zijn te bestellen voor 50 euro per persoon. Mail naar evenementen@huisvanmiddenmeer.nl

Dit jaarlijkse Amerikaanse televisiefestijn was weer een ode aan ageless vrouwen met veel veertigplussers op de rode loper. En stralen deden ze… En winnen trouwens ook! Hier zie je de mooiste jurken, beste reactie, quote van de avonden hét moment waar iedereen het nu nog over heeft.

De quote van Thandie Newton (45)

Thandie is half Zimbabwaans en half Engels. Je kent haar misschien nog als het liefje van Tom Cruise in Mission Impossible III en ze had ook een rol naast Will Smith in The Persuit of Happyness.

Deze moeder van drie (!) kreeg een Emmy voor haar rol in Westworld als Best Supporting Actress. Ze straalde in haar creatie van Brandon Maxwell en had dé uitspraak van de avond: “I don’t even believe in God, but I’m going to thank her tonight.”

De jurk van Penélope Cruz (44)

Va Va Voom! Genomineerde Penélope Cruz stal de show in deze prachtige Chanel. Ze werd genomineerd voor haar rol van Donatella Versace in The Assassination of Gianni Versace.

De serie won wel de Emmy voor Best outstanding limited series, maar de inividuele award ging aan Cruz' voorbij. 

De reactie van Regina King (47)

Zo mooi! Één van de hoofdprijzen; die voor beste leading actrice in een limited serie, ging naar Regina King voor haar rol in het prachtige Seven Seconds. Naast Sandra Bullock speelde zij de norse agente in Miss Congeniality 2, daar ken je haar misschien nog van.

Bij de Emmy’s straalde ze in haar jurk van Christian Sitiano en haar reactie op het moment dat ze hoort dat ze gewonnen heeft, is GOUD.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stephanie Lipscomb (@stephanielip1209) op

De jurk van Allison Janney (58!)

Nog een hoogtepuntje was de prachtige jurk van Oscarwinnares Allison Janney (58). Haar jurk van Prabal Gurung was een echte eyecatcher.

Hét moment van 2018

Maar Glenn Weiss zorgde voor het mooiste moment van de avond. Hij greep zijn acceptance speech voor best director aan voor de vraag der vragen:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nnamso Namzy (@namzydman) op

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

In Nederland weten we al heel wat jaren dat Glennis Grace een zangeres van formaat is, maar het kwartje is nu ook in Amerika gevallen. Vanavond staat de Amsterdamse zangeres in de finale van één van de grootste talentenshows ooit: America's Got Talent.

De concurrentie is geducht. Onder andere een Italiaans acrobatencollectief en een Engelse zangeres van 16 steken Glennis naar de kroon. Om 02:00 vannacht begint het spektakel dat helaas niet op de Nederlandse televisie te volgen is. Morgenochtend stromen de reacties en nieuwsberichten vast binnen!

Hier zie je een leuk overzicht van Glennis door de jaren heen:

Én het optreden waarmee ze een plek in de finale afdwong. Veel succes Glennis!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in