Zondagmiddag 18 september is de dag om uw talent te tonen op LADIES DAY in Middenmeer, Noord-Holland. Karin Bloemen steelt de show en zal met het dirigeerstokje zwaaien tijdens een speciaal optreden van het popkoor Join’s Meeting uit de Wieringermeer.

More content below the advertising

Ladies Day

Toon uw talent!

Er zijn verschillende workshops en bezigheden te doen op deze vrolijke dag. Wees bijvoorbeeld creatief met Groen & bloem of leer haken met Totally Hooked. Verder kunt u uw eigen vaas beschilderen met kunsternares Yolanda Bloemen, een workshop volgen over intuïtief werken met bloemen met medium Karel Haakman of kijken naar Dorien Groot met ‘En nu ben ik aan de beurt!’.

En nog veel meer…

Live cooking door Naomi Zaalberg, 5 kunstenaars met originele kunst, tenenlezer, astrologe Annette Kok, proeverij van olijfolie, overheerlijke taart, beauty, op de foto met Karin Bloemen…

Huis van Middenmeer

Het Huis van Middenmeer zelf is een ware schatkamer voor genieters van mooie merken en accessoires. Het heeft prachtig gestylde ruimtes die royaal gevuld zijn met tijdloze en trendy meubels, bijzondere lampen, , stoere stoffen, romantische serviezen en bloemen. Heel veel bloemen. Voor in de vaas, op je kussen of aan de muur. Maar Middenmeer is ook het adres voor exclusieve tassen, opwindende laarzen en hippe sjaals. Een Mekka voor designliefhebbers dus!

Wanneer?

Zondag 18 september van 13.00 tot 18.00 uur

12.30: ontvangst

13.00: opening door Karin Bloemen en Join’s Meeting

Vanaf 16.00 uur zijn ook de mannen welkom. Dan zal er een wijnproeverij plaatsvinden. Ook kunt u meebieden op unieke items tijdens een veiling. De opbrengst gaat naar een nieuw goed doel genaamd Stichting Ster.

Kaarten bestellen

Kaarten zijn te bestellen voor 50 euro per persoon. Mail naar evenementen@huisvanmiddenmeer.nl

Weet je nog, die heerlijke romantische komedie waarin Julia Roberts verliefd is op haar beste vriend, die op zijn beurt dolverliefd is op zijn verloofde (Cameron Diaz). Julia en haar heerlijke gay-sidekick proberen een stokje te steken voor die ceremonie...

Dit was de filmposter en zo zagen de acteurs eruit.

More content below the advertising

Het happy couple gespeeld door Cameron Diaz en Dermot Mulrony.

En het vileine tweetal die de boel proberen te verstieren: Julia Roberts en Rupert Everett

Voor Entertainment Weekly werd de cast na 22 jaar (auw) weer herenigd en dat levert leuke plaatjes op. Gelukkig is fotograaf Ruven Afanador de rotste niet en deelde hij er een paar.

Hij begint met een behind the scenes...

En hier komen de acteurs in beeld.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RUVEN AFANADOR (@ruvenafanador) op

Hier het suikerzoete viertal!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RUVEN AFANADOR (@ruvenafanador) op

En de uiteindelijke cover:

Zo goed gelukt! We hebben spontaan zin om de film weer eens te kijken!

Beeld: ANP en Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Het lijkt nog de dág van gisteren dat we voor het eerst kennismaakten met Katja Schuurman in haar rol van Jessica in Goede Tijden Slechte Tijden. Houd je vast, dat was 1994. Katja was toen 19! Vandaag blaast deze prachtige powervrouw 44 kaarsjes uit. We vroegen haar naar 

Welke reis is je zelf het meest bijgebleven en waarom?

More content below the advertising

Curaçao, omdat mijn moeder daar vandaan komt en we vroeger eens in de paar jaar mijn opa en oma daar opzochten. Andere jaren gingen we naar Frankrijk of Spanje, dus op Curaçao ging er een nieuwe wereld voor me open. Die van bbq-en op het strand, met een jeep crossen langs reuzecactussen en de wilde zee bij Boca Tabla, en uren luieren op de porch.

Op welke plek, voel je je het meest gelukkig?

In de natuur. Het liefst zonnig en ruig. De zee maakt me het meest gelukkig. Een van mijn lievelingslanden is dan ook Costa Rica; brede woeste stranden direct grenzend aan een prachtig regenwoud en dan te paard!

Jij en Freek hebben ook veel mooie reizen en herinneringen samen, stel je zou een print ontwerpen die een herinnering van één van jullie reizen omschrijft, hoe ziet dit eruit en kun je er iets over vertellen?

Als ik de herinneringen van Freek en mij in een print zou vertalen, zou deze stoer zijn met een gevoel van rust. Freek en ik nemen prachtige herinneringen mee van onze reizen – deze zijn avontuurlijk in combinatie met een gevoel van rust en vrijheid.

Dit zou ik ook in de blouse vertalen. Met hem voelt het echt alsof we samen de wereld aan kunnen.

Of een print met lekker eten erop, wie wil dat nou niet!

Wat is het beste kledingadvies wat je van je moeder hebt ontvangen en geef je Sammie ook wellicht mee?

Laat je niet teveel leiden door mode, maar draag wat bij je past en waarin je je fijn en dus sterk en gelukkig voelt.

Katja presenteert vandaag, op haar verjaardag haar eerste kledinglijn: POM by Katja.

Dus dubbel gefeliciteerd!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in