Zondagmiddag 18 september is de dag om uw talent te tonen op LADIES DAY in Middenmeer, Noord-Holland. Karin Bloemen steelt de show en zal met het dirigeerstokje zwaaien tijdens een speciaal optreden van het popkoor Join’s Meeting uit de Wieringermeer.

Ladies Day

Toon uw talent!

Article continues after the ad

Er zijn verschillende workshops en bezigheden te doen op deze vrolijke dag. Wees bijvoorbeeld creatief met Groen & bloem of leer haken met Totally Hooked. Verder kunt u uw eigen vaas beschilderen met kunsternares Yolanda Bloemen, een workshop volgen over intuïtief werken met bloemen met medium Karel Haakman of kijken naar Dorien Groot met ‘En nu ben ik aan de beurt!’.

En nog veel meer…

Live cooking door Naomi Zaalberg, 5 kunstenaars met originele kunst, tenenlezer, astrologe Annette Kok, proeverij van olijfolie, overheerlijke taart, beauty, op de foto met Karin Bloemen…

Huis van Middenmeer

Het Huis van Middenmeer zelf is een ware schatkamer voor genieters van mooie merken en accessoires. Het heeft prachtig gestylde ruimtes die royaal gevuld zijn met tijdloze en trendy meubels, bijzondere lampen, , stoere stoffen, romantische serviezen en bloemen. Heel veel bloemen. Voor in de vaas, op je kussen of aan de muur. Maar Middenmeer is ook het adres voor exclusieve tassen, opwindende laarzen en hippe sjaals. Een Mekka voor designliefhebbers dus!

Wanneer?

Zondag 18 september van 13.00 tot 18.00 uur

12.30: ontvangst

13.00: opening door Karin Bloemen en Join’s Meeting

Vanaf 16.00 uur zijn ook de mannen welkom. Dan zal er een wijnproeverij plaatsvinden. Ook kunt u meebieden op unieke items tijdens een veiling. De opbrengst gaat naar een nieuw goed doel genaamd Stichting Ster.

Kaarten bestellen

Kaarten zijn te bestellen voor 50 euro per persoon. Mail naar evenementen@huisvanmiddenmeer.nl