Ladyboss alert! Op maandag 12 juni komen de succesvolste zakenvrouwen van Nederland bij elkaar op TheNextWomen Summit.

De nieuwe generatie carrièregerichte vrouwen maakt geen geheim meer van ambitie, ze noemen zichzelf ook geen carrièrevrouw meer maar liever girlboss of ladyboss

Article continues after the ad

Eenzaam aan de top
Het formuleren van heldere doelen is essentieel, maar de weg naar de top is niet altijd rechtoe-rechtaan en soms zelfs eenzaam en daarom is er TheNextWomen. The NextWomen is de internationale business accelerator voor vrouwelijke entrepreneurs. Voor maandag 12 juni 2017 organiseert TheNextWomen (klik hier voor de site) de zesde editie van haar Summit in B.Amsterdam.

Door te delen kom je verder
TheNextWomen verbindt al acht jaar vrouwelijke enterpreneurs, corporate professionals, startups en investeerders met elkaar om kennis, netwerk en kapitaal met elkaar te delen. TheNextWomen Summit is de uitgelezen plek om nieuwe zakelijke inzichten te vergaren en deel te nemen aan masterclasses. In de voorafgaande jaren gaven koningin Máxima, voormalig Euro-Commissaris Neelie Kroes en oud-minister Annemarie Jorritsma al één van de vele inspirerende talks.

Inspirerende sprekers
Onder anderen David Allen (Getting things Done), Prins Constantijn (StartupDelta), Willemijn van Verloop (Warchild), Maartje Bouvy (Rituals), Maartje Frederiks (HelloFresh) en Eva Jinek zullen tijdens deze editie spreken.

Bekijk de video, met Máxima, als voorproefje. Dat belooft een topdag te worden!