kleurboek
kleurboek

Het ouderwetse kleurboek is terug. Maar niet voor kinderen maar voor volwassen, zowel jongeren als ouderen, mannen en vrouwen. Marja van ’t Wel was in 2012 de eerste samensteller van een kleurboek voor volwassenen. Haar boek ‘Zin in kleuren deel 1’ en deel 2 vlogen over de toonbank. Deel 1 is zelfs uitgeroepen als toptitel in de maand van de spiritualiteit. De jury oordeelde dat het kleurboek een uniek concept was: creativiteit, mindfullnes en bezinning.

Kleuren is voor iedereen een vorm van ontspanning, de gedachten even op nul zetten en losgaan op je fantasie. Dit kan alleen maar je kan natuurlijk ook samen kleuren.

Deel 3, ‘Zin in kleuren in alle seizoenen’, komt nu uit en bij elke kleurplaat is er een reflectievraag toegevoegd. Een combinatie van prikkelende vragen en kleuren geeft de tekenaar nog meer verdieping en ontspanning. Een nieuwe hobby is ontstaan.

Reacties op deel 1 en 2:
Een enthousiaste gebruiker, Anneke Hegge, schreef: ‘Ik vind het heel prettig, dat de tekeningen al met dunne zwarte streepjes zijn ‘ingekleurd’. Dan heb je niet zo’n fel wit blad voor je’.

‘Hier hebben we lang naar uitgekeken. Een prachtig boek om moeilijke levensthema’s met creativiteit en expressie te verwerken’ (Patricia Deiter - Stichting Kanker in beeld).

‘De tekeningen zijn zo mooi, bijna zonde om in te kleuren’, aldus Algemeen Dagblad over de eerste uitgave.

Informatie:
ISBN 978 94 92094 08 7
Prijs: € 15
Uitgeverij ACT on Virtues
www.actonvirtues.nl

Smullen, de Mother’s Day Gift Guide van Gwyneth Paltrows Goop is uit! Dat is online kijken, maar niet kopen, want Goops cadeaugidsjes zijn origineel, maar niet goedkoop.

Over zo’n drie weken, op 13 mei, is het Moederdag. Je bent dus mooi op tijd om Goops Gift Guide onder de neus van man en kinderen te schuiven. Met een zak geld ernaast, dat ook, want zoals altijd zijn de cadeaus origineel, maar de prijzen niet mals. Wat dacht je van een achttiengangendiner van $250 in LA? Of een spirit wellness retreat in Fairmont Chateau Lake Louis à $1910?
Om je nog meer een idee te geven…

Goop Fragrance, eau de parfum, $165:

Zijden pyjamaatje, $595:

Zodiac sign gouden ring, $2900:

Hermès vintage Courchevel Kelly bag, $13.000:

Meer zien, lekker scrollen op https://goop.com/style/gift-guides/the-goop-mothers-day-gift-guide/

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in https://www.nouveau.nl/artikel/schrijf-je-nu-voor-de-nouveau-nieuwsbrief

 

 

 

Actrice Rachel Weisz is in verwachting van haar eerste kind met James Bond-acteur Daniel Craig. "Het zal binnenkort zichtbaar worden. Daniel en ik zijn heel gelukkig", zegt ze in een interview aan The New York Times.

"We krijgen een klein mensje. We kunnen niet wachten om hem of haar te ontmoeten. Het is zo mysterieus." De 48-jarige actrice heeft al een elfjarige zoon, Henry, met Hollywood-regisseur Darren Aronofsky.

De 50-jarige Daniel Craig heeft een dochter, Ella (25), met zijn ex-vrouw Fiona Loudon.

In juni 2011 traden Weisz en Craig in het huwelijk na relatie van een halfjaar.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Bron: NU.nl/BuZZE. Beeld: ANP

Nouveau interview met Rachel Weisz

In februari stond Rachel met een groot interview in Nouveau en vertelde ze over haar leven in en buiten de schijnwerpers, haar carrière én haar huwelijk met Daniel Craig. Lees het hier