Janet Jackson schortte er haar concerttour voor op: ze wilde nog dolgraag moeder worden. Op 3 januari kwam haar droom uit, toen zoontje Eissa Al Mana werd geboren.

Onlangs werd bekend dat Janet gaat scheiden van de vader van het kind, de schatrijke Wissam Al Mana uit Qatar, omdat ze zich naar eigen zeggen 'gevangen' voelde in haar relatie. 

Lees ook: Stapelgek op zijn vrouw: acteur Hugh Jackman viert 21ste huwelijksdag met lieve foto

Zonnige wandeling in Londen
Het is dan ook geen toeval dat Janet zich nu pas in het openbaar vertoont. De zangeres oogde gisteren gelukkig en trots tijdens een zonnige wandeling in een Londens park. Buurtbewoners reageerden verbaasd: "Het is best ongewoon om haar buitenshuis te zien, ze ging zelden ergens naartoe." Maar dat is nu verleden tijd, zo lijkt het. Hier kun je alle foto's bekijken.

Bron: Daily Mail

De presentatrice plaatste een bericht op Instagram waarin ze aankondigt al een tijdje aan duo-presentatie te doen...

Eva (39) is sinds september 2016 samen met haar vriend Dexter van der Voorn, die televisieproducent is. Hij werkte onder meer bij haar programma De Verenigde Staten van Eva.

Het is het eerste kindje van het stel.

Van harte gefeliciteerd!

 

Stiekem al die tijd aan duopresentatie gedaan... #zwanger #jinekbaby

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

Beeld: Hollandse Hoogte

Sommige vrouwen hebben er meer last van dan andere: de overgang. Yasmin Le Bon, model en de vrouw van Duran Duran leadzanger Simon Le Bon sprak met het Britse Magazine Red over de ongemakken van deze levensfase. Ze zegt dat het effect heeft op alles in haar leven. Van haar geheugen tot haar taille.

In het interview met de Engelse glossy doet ze een boekje open over haar menopauze. Ze spreekt openhartig over haar gewichtstoename en warrige geheugen. Ze had een hele reeks aan symptomen.

Yasmin: “Je hebt overal pijn, je bent moe en je krijgt een nieuw laagje vet op plekken waar het vroeger nooit zat. Je vergeet afspraken en waar je je auto geparkeerd hebt…”

Le Bon, inmiddels 53 (maar wat ziet ze er nog geweldig uit!) is inmiddels 33 jaar getrouwd met Duran Duran’s  (je weet wel, van The Reflex) voorman Simon le Bon en moeder van drie dochters. Ze onthult dat ze niet goed was voorbereid op de effecten van de menopauze.

“Het is belangrijk dit te delen met mensen, ik praat erover met mijn dochters, want ik wil dat zij er beter op bedacht zijn dan dat ik was.

Yasmin vertelt verder ook over haar dieet en geeft tips om fit te blijven als je ouder wordt.

Goede vetten! Adviseert ze. Olijfolie, kokosolie, boter, avocado’s en notenolie; je lichaam heeft het nodig volgens haar. En eet minder gluten en pas ook op met quinoa. 

Bron: The Good Housekeeping Web team