Al eenentwintig jaar zijn ze gelukkig getrouwd: de Australische acteur Hugh Jackman (48) en zijn stralende, eveneens acterende, echtgenote Deborra-Lee Furness (61). En nog altijd zijn ze stapeldol op elkaar.

Bijna een unicum in Hollywood, waar stellen doorgaans even makkelijk I do zeggen als scheiden. Zo niet Hugh en zijn vrouw, die hij nog steeds trots the most amazing woman noemt.

 

An extraordinary day with the most amazing woman. @deborralee #TOKYO

Een bericht gedeeld door Hugh Jackman (@thehughjackman) op

Gelukkig gezin
People Magazine vroeg het stel onlangs naar hun geheim, juist omdat de twee aan alle kanten geluk uitstralen, samen met hun kinderen Ava en Oscar. En Hughs antwoord bleek eigenlijk heel simpel: "Meditatie!"

Gezellig zen met z'n allen
"We mediteren samen", voegde Deborra-Lee toe. "En soms hebben we vrienden op visite die dan meedoen. Het is ook heel fijn op de zondagochtend. Dan komt iedereen langs en daarna ontbijten we." Ook noemen ze 'gevoel voor humor' (je ziet ze inderdaad vaak samen lachen) als een belangrijke pijler in hun relatie. 

Lees ook: Stapelgek op zijn vrouw: acteur Hugh Jackman viert 21ste huwelijksdag met lieve foto

Game, set, match
"En altijd luisteren naar je vrouw", besloot Hugh lachend. Hij en Deborra-Lee vierden hun 21-jarig jubileum in april en Hugh postte die maand een blije 'tennis-selfie' met zijn vrouw, plus de tekst: "Voor de liefde van mijn leven. 21 geweldige jaren. Ik hou van jou met heel mijn hart." De perfecte match indeed.

De presentatrice plaatste een bericht op Instagram waarin ze aankondigt al een tijdje aan duo-presentatie te doen...

Eva (39) is sinds september 2016 samen met haar vriend Dexter van der Voorn, die televisieproducent is. Hij werkte onder meer bij haar programma De Verenigde Staten van Eva.

Het is het eerste kindje van het stel.

Van harte gefeliciteerd!

 

Stiekem al die tijd aan duopresentatie gedaan... #zwanger #jinekbaby

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

Beeld: Hollandse Hoogte

Sommige vrouwen hebben er meer last van dan andere: de overgang. Yasmin Le Bon, model en de vrouw van Duran Duran leadzanger Simon Le Bon sprak met het Britse Magazine Red over de ongemakken van deze levensfase. Ze zegt dat het effect heeft op alles in haar leven. Van haar geheugen tot haar taille.

In het interview met de Engelse glossy doet ze een boekje open over haar menopauze. Ze spreekt openhartig over haar gewichtstoename en warrige geheugen. Ze had een hele reeks aan symptomen.

Yasmin: “Je hebt overal pijn, je bent moe en je krijgt een nieuw laagje vet op plekken waar het vroeger nooit zat. Je vergeet afspraken en waar je je auto geparkeerd hebt…”

Le Bon, inmiddels 53 (maar wat ziet ze er nog geweldig uit!) is inmiddels 33 jaar getrouwd met Duran Duran’s  (je weet wel, van The Reflex) voorman Simon le Bon en moeder van drie dochters. Ze onthult dat ze niet goed was voorbereid op de effecten van de menopauze.

“Het is belangrijk dit te delen met mensen, ik praat erover met mijn dochters, want ik wil dat zij er beter op bedacht zijn dan dat ik was.

Yasmin vertelt verder ook over haar dieet en geeft tips om fit te blijven als je ouder wordt.

Goede vetten! Adviseert ze. Olijfolie, kokosolie, boter, avocado’s en notenolie; je lichaam heeft het nodig volgens haar. En eet minder gluten en pas ook op met quinoa. 

Bron: The Good Housekeeping Web team