Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hudson’s Bay en Saks OFF 5TH komen naar Nederland

Hudson’s Bay en Saks OFF 5TH De komende 24 maanden zullen er naar verwachting 20 warenhuizen van Canada’s premium department store Hudson’s Bay en off-price Saks OFF 5TH geopend worden in Nederland. De warenhuizen komen op A-locaties in o.a. Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Het assortiment zal be...

Hudson’s Bay en Saks OFF 5TH komen naar Nederland

Hudson’s Bay en Saks OFF 5TH

De komende 24 maanden zullen er naar verwachting 20 warenhuizen van Canada’s premium department store Hudson’s Bay en off-price Saks OFF 5TH geopend worden in Nederland.

De warenhuizen komen op A-locaties in o.a. Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Het assortiment zal bestaan uit kleding, accessoires, schoenen, beauty en woonartikelen, speciaal geselecteerd voor de Nederlandse klant.

Hudson

Naast fysieke winkels zullen alle producten ook online aangeboden worden. Een introductie van een nieuw, innovatief format met mooie merken en excellente service volledig afgestemd op de Nederlandse markt.

Een hele nieuwe generatie warenhuizen in België, Nederland en er zijn ook plannen voor uitbreiding in Luxemburg.

Hudson's Bay Company
Opgericht in 1670 is het een van de oudste bedrijven in Noord-Amerika. Op dit moment zijn er meer dan 460 winkels en 66.000 medewerkers wereldwijd.

www.thebay.com