Als Barack Obama je hotel uitkiest om bij te komen van zijn ambtsperiode en Pippa Middleton er verblijft tijdens haar huwelijksreis, dan wéét je dat je het als hotel zijnde goed voor elkaar hebt. Hotel The Brando in Frans Polynesië bestaat pas drie jaar, maar heeft haar strepen goed weten te verdienen. Daarom is het nu tijd voor een bijzondere uitbreiding.

Lees ook: Wie is de rijkste royal?

Het luxe resort heeft er alles voor over om haar high profile gasten in de best mogelijke manier te bedienen. Om de reis naar het afgelegen Frans Polynesië, een eiland dat ligt in de Stille Oceaan tussen Nieuw-Zeeland en Chili, te vergemakkelijken, gaat het resort 4 luxe watervilla's maken op Bora Bora. Dit eiland ligt op zo'n 50 minuten vliegen van Frans-Polynesië en dient als vaste pitstop om de uiteindelijke bestemming te bereiken.

The Brando wil hiermee haar gasten al zo vroeg mogelijk kennis laten maken met haar luxe en comfortabele wereld. De watervilla's zijn voorzien van een kitchenette, een kantoor en een indoor-outdoor lounge. Net als de 35 luxe verblijven bij The Brando zelf, zullen ook de villa's op Bora Bora gemaakt zijn van miki-miko houd en pandan bladeren. Wat mag dat kosten? Zo'n €3.000,00 per maand. De uitdrukking 'het is niet de bestemming, maar die reis die telt' heeft The Brando in ieder geval uiterst serieus genomen.