Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Foodtruck festival Trek in Utrecht

Foodtruck In 2014 werd de eerste editie Festival TREK gehouden en was gelijk een groot succes. Bourgondiërs uit het hele land kwamen naar het gratis toegankelijke FoodTruck Festival. Dit jaar wordt het Festival TREK niet gehouden in acht, maar in negen steden door het hele land. Vanaf donderdag i...

Foodtruck festival Trek in Utrecht
TrekFestival

Foodtruck

In 2014 werd de eerste editie Festival TREK gehouden en was gelijk een groot succes. Bourgondiërs uit het hele land kwamen naar het gratis toegankelijke FoodTruck Festival. Dit jaar wordt het Festival TREK niet gehouden in acht, maar in negen steden door het hele land.

Vanaf donderdag is Utrecht aan de beurt. Het Utrechtse Griftpark wordt omgetoverd door tientallen mobiele keukens tot één groot sfeervol openluchtrestaurant. Het lekkerste eten, de leukste live muziek en een variëteit aan theatervoorstellingen. Dit alles maakt het Festival TREK een gezellige belevenis. Zang-, muziek- en theatertalent krijgt de kans om op de bühne sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land.

Een leuke belevenis met vrienden, familie, collega’s of je date. TREK betekent een smaak- en sfeervolle middag, avond of dag uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur. Dan zorgen wij voor de rest!

4 dagen lang staat het Griftpark in het teken van lekker eten, live muziek en theater en de toegang is gratis.

www.festival-trek.nl

Programma

Foodtruck